Zwembaden Terneuzen en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Terneuzen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden, twee combibaden en één binnenbad. De andere tien zwembaden liggen wat verder weg. Vijf van de zwembaden bevinden zich over de grens en één ligt er in Terneuzen zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Terneuzen Binnen 30 minuten rijden.

3. 't Plaatje

Axel Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Kom voor een dag vol zwemplezier naar het openluchtzwembad 't Plaatje in Axel. Je kunt heerlijk plonzen met de kinderen in het kinderbad en zelf baantjes trekken in het grote wedstrijdbad. Er is voldoende ruimte rondom de zwembaden om te zonnen op je handdoek, en er zijn klim- en speeltoestellen voor de kinderen om zich te vermaken. Het buitenbad 't Plaatje in Axel is geopend van 1 juni 2023 tot en met 3 september.

5. Zwembad De Honte

Kloosterzande Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Zwembad De Honte in Kloosterzande is geopend van 1 mei tot en met 15 september 2023. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 18.00 uur. Prijzen variëren van €4 voor een dagkaart tot €60 voor een abonnement (voor inwoners van de gemeente Hulst). Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis zwemmen.

6. Openluchtbad Koewacht

Koewacht Buitenzwembad ± 18 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Openluchtbad Koewacht is een niet-verwarmd buitenbad dat een familie- en wedstrijdgedeelte heeft, gescheiden door een brug. Het zwembad heeft ook twee duikplanken, van 1 en 3 meter hoog.

8. Zwembad Reynaertland

Hulst Binnenzwembad Buitenzwembad ± 21 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Zwembad Reynaertland in Hulst biedt bezoekers twee baden: een wedstrijdbad van 25 x 15 meter met een beweegbare bodem die kan variëren van 1,80 meter naar 0 centimeter en een speelbad van 150 m2 met een diepte van 30 cm tot 110 cm. Rondom het instructiebad zijn speelapparatuur en een zitbank met waterstralen geplaatst. In de zomer is het buitenbad geopend, in de vorm van een sleutelgat met in het midden het Kasteel van Koning Nobel. Er is ook een rond speelbad voor de allerkleinsten en er zijn huisjes gebouwd die te maken hebben met het verhaal van Reynaert de Vos. Op de grote ligweide kunnen bezoekers zonnebaden. Helaas is het buitenbad is in het zomerseizoen van 2023 gesloten.

9. Stelleplas

Heinkenszand Buitenzwembad ± 24 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.

10. Zwembad Puyenbroeck

België Wachtebeke Binnenzwembad Buitenzwembad ± 25 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het zwembad in Puyenbroeck biedt verschillende zwembaden aan, waaronder een apart 50 meter zwembad. Het recreatiebad heeft een glijbaan en stroomversnellingsbad met borrelplaat, terwijl het doelgroepenbad een beweegbare bodem heeft. Er zijn ook 4 whirlpools en een familiewhirlpool, evenals 6 stoomhutten. In de zomerperiode is er een 50 meter buitenzwembad, een peuterbad buiten en een instructiebad buiten. Er is een zwembadlift voor rolstoelgebruikers.

Zwembaden bij Terneuzen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Zwembad Den Inkel

Kruiningen Binnenzwembad Buitenzwembad ± 24 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Zwembad 'Den Inkel' is een prachtig buitenbad omgeven door een bosrijke omgeving. Het zwembad is uitgerust met een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met een grote glijbaan. Er zijn zowel een lage als een hoge duikplank beschikbaar. Daarnaast er is een kleuterbad en een ruime zonneweide.

12. De Bloesem

Kapelle Binnenzwembad ± 26 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

13. Omnium zwembad

Goes Binnenzwembad ± 28 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

14. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenzwembad ± 30 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

15. Vrijburgbad

Vlissingen Binnenzwembad ± 32 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het Vrijburgbad beschikt over diverse zwembadfaciliteiten voor alle leeftijden. Het wedstrijdbad is het grootste met afmetingen van 25x21 meter, met acht banen en een vaste tribune voor 160 toeschouwers. Het instructiebad, met beweegbare bodem, is 20x10 meter en heeft therapeutisch warm water van 33°C. Het verenigingsbad, met een temperatuur van 27,5°C, biedt een beweegbare bodem en twee duikplanken (1 en 3 meter). Het recreatiebad, met een tropische temperatuur van 30°C, heeft een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek, whirlpool, glijbaan, knuffelmuur en een peuter- en kleuterbad met waterspeeltuin.

18. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenzwembad ± 38 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

19. Den Boer

België Zomergem Binnenzwembad ± 39 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het zwembad beschikt over een 25-meterbad met vijf zwembanen en een instructiebad met een diepte tot 70 centimeter.

20. Lago Gent Rozebroeken

België Gent Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 39 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs van LAGO Gent Rozebroeken biedt een unieke beleving voor jong en oud. Geniet van wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.