Binnenzwembaden Uithoorn en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Uithoorn, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vier combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er in Uithoorn zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Uithoorn Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 5 KM vanaf Uithoorn

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

3. Zwembad De Meerkamp

Amstelveen Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Uithoorn

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

4. Veenweidebad

Mijdrecht Binnenbad ± 8 KM vanaf Uithoorn

Het Veenweidebad in Mijdrecht beschikt over twee grote zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x17 meter en een doelgroepenbad van 16x10 meter. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over extra faciliteiten voor senioren en kinderen, zoals een tillift en een mindervalide toilet. Daarnaast is er een recreatiebad met een grote glijbaan, een peuterbad en een stroomversnelling, en zijn er twee whirlpools.

6. Het Sporthuis Abcoude

Abcoude Binnenbad ± 15 KM vanaf Uithoorn

Het Sporthuis Abcoude heeft een 25 meter van 6 banen. Na het zwemmen kan je ontspannen in het bubbelbad. Het zwembad is open voor baanzwemmen, diverse sportactiviteiten en recreatiefzwemmen.

7. De Sporthoeve

Badhoevedorp Binnenbad ± 15 KM vanaf Uithoorn

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

8. De Mirandabad

Amsterdam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 16 KM vanaf Uithoorn

Het De Mirandabad biedt zwemplezier voor jong en oud. Naast het golfslagbad zijn er ook wellnessfaciliteiten en een squashbaan. Het 50 meter buitenbad is momenteel gesloten voor herbouw en verduurzaming.

9. Zwembad Bijlmer

Amsterdam Binnenbad ± 16 KM vanaf Uithoorn

Het Bijlmer Sportcentrum beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter met zes banen, een doelgroepenbad en een peuterbad. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een whirlpool en stoombad voor ontspanning. Er is ook een glijbaan en diverse speelelementen voor kinderen van alle leeftijden.

11. De Estafette

Nieuw-Vennep Binnenbad Buitenbad ± 18 KM vanaf Uithoorn

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

12. Zuiderbad

Amsterdam Binnenbad ± 18 KM vanaf Uithoorn

Het Zuiderbad in Amsterdam is een sfeervol gebouw uit 1897 dat al meer dan 100 jaar geliefd is bij zwemmers. Het biedt een veelzijdig aanbod aan zwemactiviteiten, van banenzwemmen tot recreatiezwemmen en zwemlessen voor jong en oud.