Binnenzwembaden Nieuw-Vennep en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Nieuw-Vennep, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vier combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er in Nieuw-Vennep zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Nieuw-Vennep Binnen 30 minuten rijden.

1. De Estafette

Nieuw-Vennep Binnenbad Buitenbad

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

6. Zwembad Wasbeek

Sassenheim Subtropisch zwembad Buitenbad ± 12 KM vanaf Nieuw-Vennep

Zwembad Wasbeek is een subtropisch zwemparadijs met onder andere een interactieve glijbaan, wildwaterkreek, bubbelbad, stoombad en peuterbad. Het 25-meter wedstrijdbad heeft 6 banen.

7. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 12 KM vanaf Nieuw-Vennep

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

8. Boerhaavebad

Haarlem Binnenbad Buitenbad ± 15 KM vanaf Nieuw-Vennep

Het Boerhaavebad in Haarlem beschikt over een 25 meterbad met beweegbare bodem, een duikplank, recreatiebad, verwarmd water, bubbelbad, lange overdekte glijbaan, stroomversnelling, waterspuiters en speelelementen. Daarnaast is er een horecagelegenheid aan zowel de natte als droge kant.

9. De Sporthoeve

Badhoevedorp Binnenbad ± 17 KM vanaf Nieuw-Vennep

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

11. Zwembad BinnenZee

Noordwijk Binnenbad ± 17 KM vanaf Nieuw-Vennep

Bezoekers van zwembad BinnenZee kunnen genieten van een 25 meter lang wedstrijdbad, een recreatiebad met een beweegbare bodem en een apart baby/peuterbad met speelelementen. Voor extra plezier is er een glijbaan en tijdens het recreatief zwemmen is de lage duikplank open. Ontspanning vindt men in de whirlpool en in de zomer op de ligweide. Op mooie dagen kunnen kinderen lekker spelen in de waterspeeltuin. De accommodatie is bovendien rolstoelvriendelijk, met een gelijkvloerse opzet en een lift naar de tribune.

12. Zwembad Poelmeer

Oegstgeest Binnenbad ± 17 KM vanaf Nieuw-Vennep

Zwembad Poelmeer in Oegstgeest beschikt over drie zwembaden, een apart baby- en peuterbad, Turks stoombad, whirlpool en jetstreams. Daarnaast is er een grote ligweide met buitenterras en speeltuin en uitgebreide horeca.