Zwemmen Velp (Noord-Brabant) en omgeving

Ontdek 12 zwembaden en 8 natuurzwemplekken dichtbij Velp (Noord-Brabant), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, twee combibaden, twee buitenbaden, vier open water zwemplekken, drie recreatieplassen en één strandje.

Zwemmen in de buurt van Velp (Noord-Brabant) Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad de Meerval

Wijchen Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Velp (Noord-Brabant)

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

4. Zwembad De Kriekeput

Herpen Binnenbad ± 9 KM vanaf Velp (Noord-Brabant)

Zwembad De Kriekeput in Herpen is volledig vernieuwd en overdekt, waardoor er het hele jaar door gezwommen kan worden. Voor de kleintjes is er een kinderbad en het grote bad heeft een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

6. De Maashorst

Schaijk Recreatieplas ± 10 KM vanaf Velp (Noord-Brabant) Entree

De zwemplassen Maashorst Klein en Maashorst Groot liggen op het terrein van Recreatieoord de Maashorst, aan de noordkant van natuurgebied de Maashorst. Het recreatieoord ligt ten zuidwesten van Schaijk, ten zuiden van de N324. De plassen zijn te bereiken via de ingang van het recreatieoord aan de Palmstraat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij De Maashorst

13. Laco Sportcentrum De Kwel

Cuijk Binnenbad ± 15 KM vanaf Velp (Noord-Brabant)

Laco sportcentrum Cuijk beschikt over een binnenbad met een doelgroepbad, wedstrijdbad, duikplank, sauna, stoombad en glijbaan. Het is gelegen in het centrum van de stad en biedt zwemlessen voor iedereen.

14. Openluchtbad De Goffert

Nijmegen Buitenbad ± 16 KM vanaf Velp (Noord-Brabant)

Openluchtbad De Goffert nodigt uit tot ontspanning en sportiviteit in een groene omgeving. Het complex herbergt een groot bassin voor de fervente zwemmers en een speelbad met een glijbaan voor de speelse waterliefhebbers. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad waar zij veilig kunnen spetteren. De watertemperatuur van alle baden wordt op een aangename 19 graden gehouden. Rondom de baden ligt een ruime ligweide waar bezoekers kunnen genieten van de zon of de schaduw van de bomen.

15. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 16 KM vanaf Velp (Noord-Brabant)

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

17. Ezzy's Uden

Uden Binnenbad ± 16 KM vanaf Velp (Noord-Brabant)

Het recreatiebad van zwembad Ezzy's in Uden beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, massagestralen en diverse sproei-elementen. Ook is er een doelgroepenbad met verstelbare bodem én een professioneel wedstrijdbad.