Zwembaden Venray en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Venray, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, vier subtropische zwembaden, drie buitenbaden en één buitenwaterspeeltuin. Twee van de zwembaden bevinden zich over de grens. Eén zwembad ligt er in Venray zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Venray Binnen 30 minuten rijden.

1. Laco Sportcentrum Venray

Zwembad Venray Binnen

Feel Fit Center Venray biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

9. De Schatberg

Zwembad Sevenum Binnen ± 21 KM vanaf Venray vogelvlucht afstand

Op De Schatberg kun je genieten van meer dan 900 m² aan zwemplezier, zowel binnen als buiten. Het binnenbad heeft een snelle waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. In het buitenbad kun je afkoelen en zonnen, terwijl de disco-glijbaan voor extra plezier zorgt. De waterspeeltuin is perfect voor de allerkleinsten en het zwemmeer met zandstrand biedt het ultieme strandgevoel.

12. Erlebnisbad GochNess

Duitsland Zwembad Goch Binnen ± 27 KM vanaf Venray vogelvlucht afstand

In het waterland van Gochness kun je heerlijk zwemmen. Er is een sportbasssin met klimwand, 1 meter en 3 meter hoge duikplank. Naast het instructiebad is er een avonturenbad met waterval en draaiklok. Ook is er een 65 meter lange hogesnelheidsglijbaan waar je je persoonlijk tijd kan verbeteren. Buiten kun je je verfrissen in het kleine bad en lekker zonnen op de ligweide. Je kan ook zwemmen en aan het strand liggen aan de Copa Gochana, entree hiervoor is apart. Er is ook een apart saunalandschap.

15. Zwemparadijs De Berckt

Subtropisch zwembad Baarlo ± 29 KM vanaf Venray vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

Zwembaden bij Venray Tussen 30 minuten en een uur rijden.