Zwemmen Weurt en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Weurt, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, twee combibaden, twee buitenbaden, zes recreatieplassen, twee open water zwemplekken en één strandje.

Zwemmen in de buurt van Weurt Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 4 KM vanaf Weurt

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

4. Openluchtbad De Goffert

Nijmegen Buitenbad ± 4 KM vanaf Weurt

Openluchtbad De Goffert nodigt uit tot ontspanning en sportiviteit in een groene omgeving. Het complex herbergt een groot bassin voor de fervente zwemmers en een speelbad met een glijbaan voor de speelse waterliefhebbers. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad waar zij veilig kunnen spetteren. De watertemperatuur van alle baden wordt op een aangename 19 graden gehouden. Rondom de baden ligt een ruime ligweide waar bezoekers kunnen genieten van de zon of de schaduw van de bomen.

13. Sportcentrum De Helster

Elst (Gelderland) Binnenbad ± 10 KM vanaf Weurt

Sportcentrum De Helster in Elst heeft voor ieder wat wils. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, instructiebad, recreatiebad en peuterbad. De temperatuur van het water is altijd aangenaam, met het recreatiebad op 30,5 ºC, het wedstrijdbad op 29,5°C en de whirlpool op 34 ºC. Het recreatiebad biedt een 38 meter lange glijbaan, wildwaterkreek met stroomversnelling, jet streams, turbodouches en meer. Er zijn individuele kleedkamers en kluisjes, en de douches zijn gezamenlijk. De sfeervolle inrichting, onderwaterverlichting en uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

14. Zwembad de Meerval

Wijchen Binnenbad Buitenbad ± 11 KM vanaf Weurt

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

20. Ezzy's Zetten

Zetten Binnenbad ± 12 KM vanaf Weurt

Ezzy's Zetten heeft diverse baden waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Zwemles, aqua sporten en recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er allerlei leuke spelmaterialen, zoals matten, ballen en speelgoed om op te duiken.