Zwemmen Zaltbommel en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij Zaltbommel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één subtropisch zwembad, tien recreatieplassen, drie stranden en drie open water zwemplekken. Twee zwemplekken liggen er in Zaltbommel zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Zaltbommel Binnen 30 minuten rijden.

1. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

3. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 8 KM vanaf Zaltbommel

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

13. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 14 KM vanaf Zaltbommel

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

15. Groote Wielen

Rosmalen Strandje ± 14 KM vanaf Zaltbommel

Ten noordoosten van ’s-Hertogenbosch ligt de VINEX wijk De Groote Wielen. In deze wijk is veel water aanwezig. De Centrale Plas heeft met 39 ha het grootste oppervlak (HAS, 2008). De Centrale Plas wordt in het noorden begrensd door agrarisch gebied en in het zuiden door stedelijk gebied. De Centrale Plas is ontstaan tijden de realisatie van het gebied. Het zwemstrand in de Centrale Plas ligt aan de zuidkant.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Groote Wielen

20. Sportiom AquaFun

's-Hertogenbosch (Den Bosch) Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Zaltbommel

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

Bandenglijbaan