Zwemmen Zegveld en omgeving

Ontdek 15 zwembaden en 5 natuurzwemplekken dichtbij Zegveld, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vijf buitenbaden, drie combibaden, één subtropisch zwembad, twee open water zwemplekken, twee stranden en een recreatieplas.

Zwemmen in de buurt van Zegveld Binnen 30 minuten rijden.

1. Batensteinbad

Woerden Binnenbad Buitenbad ± 5 KM vanaf Zegveld

Bij zwembad Batenstein in Woerden zijn er eindeloze mogelijkheden. Naast leszwemmen, banenzwemmen en aquasporten, kun je ook genieten van de vernieuwde interactieve glijbaan, stroomversnelling, jacuzzi, stoomcabine en recreatiezwemmen. BatensteinBuiten biedt de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio aan, te vinden op het buitenterrein van het zwembad en deze is gratis toegankelijk.

3. Cattenbroek

Woerden Open water zwemplek ± 8 KM vanaf Zegveld

Plas Cattenbroek ligt aan de oostkant van Woerden langs de A12 en bestaat uit 2 gescheiden delen. Het zuidelijke deel is bedoeld voor waterrecreatie. De plas is ontstaan door zandwinning. De gemeente Woerden heeft een kleine 'tijdelijke' zwemlocatie ingericht. Het zwemgedeelte, voorzien van een hoefijzervormig zandstrand, ligt in de zuidwest hoek van de zuidplas.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Cattenbroek

4. De Kuil

Bodegraven Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Zegveld

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

8. Zwembad De Fuut

Reeuwijk-Brug Buitenbad ± 13 KM vanaf Zegveld

Zwembad de Fuut in Reeuwijk beschikt over een 25 meter bad met onder andere een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

9. Zwembad Aarweide

Nieuwveen Buitenbad ± 13 KM vanaf Zegveld

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

13. Veenweidebad

Mijdrecht Binnenbad ± 14 KM vanaf Zegveld

Het Veenweidebad in Mijdrecht beschikt over twee grote zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x17 meter en een doelgroepenbad van 16x10 meter. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over extra faciliteiten voor senioren en kinderen, zoals een tillift en een mindervalide toilet. Daarnaast is er een recreatiebad met een grote glijbaan, een peuterbad en een stroomversnelling, en zijn er twee whirlpools.

15. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn Binnenbad ± 15 KM vanaf Zegveld

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

16. Haarrijnse Plas

Utrecht Strandje ± 17 KM vanaf Zegveld

De Haarrijnseplas ligt tussen Vleuten en het gebied Haarrijn, ten oosten van de Maarssenseweg, vlakbij de noordpunt van het Leidsche Rijn Park. In het afgeschermde gedeelte aan de noordelijke oever van de oostplas kan men veilig zwemmen. Er is een zandstrand met speelse duinen en een lig- en speelweide met sport- en speelvoorzieningen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Haarrijnse Plas

18. Zwembad Safari

Maarssen Binnenbad ± 17 KM vanaf Zegveld

Zwembad Safari in Maarssen heeft een 25-meterbad, een doelgroepenbad en een peuterbad met diverse speelelementen. Voor een dosis adrenaline is er een 56 meter lange glijbaan met verlichting en een transparant gedeelte. In het gezellige Sportcafé Safari, kun je terecht voor een hapje en een drankje.

20. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Binnenbad Buitenbad ± 17 KM vanaf Zegveld

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.