Zwemmen Zonnemaire en omgeving

Ontdek 3 zwembaden en 17 natuurzwemplekken dichtbij Zonnemaire, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, één subtropisch zwembad, negen zeestranden, drie stranden, drie recreatieplassen en twee open water zwemplekken.

Zwemmen in de buurt van Zonnemaire Binnen 30 minuten rijden.

5. Aqua Mundo - Port Zelande

Ouddorp Subtropisch zwembad ± 10 KM vanaf Zonnemaire

Bij Port Zélande van Center Parcs kun je genieten van de Aqua Mundo met golfslagbad, Turbo Tunnel, glijbanen, wildwaterbaan, stroomversnelling, Kinder-doe-bad, buitenbad én Water Play House.

wildwaterbaan

6. De Punt

Ouddorp Strandje ± 11 KM vanaf Zonnemaire

De Punt Badstrand ligt aan het Grevelingenmeer op Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied. De locatie wordt fysiek gescheiden door strekdammen rond de zwemwaterlocatie. Het is een zoutwaterlocatie maar kent geen getijdeninvloed. Feitelijk bestaat het zwemstrand uit twee afzonderlijke stranden, gescheiden door een gedeelte waar wordt gesurft en gezeild.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij De Punt

9. West Nieuwland

Ouddorp Zeestrand ± 13 KM vanaf Zonnemaire

Zwemlocatie ‘Goedereede, ’t Gorsje’ is een van de stranden in de gemeente Goedereede (Provincie Zuid-Holland). De lezers van het Algemeen Dagblad hebben in 2007 Ouddorp uitgeroepen tot beste badplaats van Nederland. Mede vanwege de vele kilometers strand rondom Ouddorp. Zwemlocatie ’t Gorsje is ook een van deze stranden. Het strandgedeelte van ’t Gorsje ligt tussen kilometerpaal 19.00 en 20.00. Op circa 3 km ten zuiden van ’t Gorsje ligt zwemlocatie Brouwersdam, ten noorden van de zwemlocatie zijn diverse strandopgangen, zoals het Vrijheidsduinpad en strandopgang De Vuurtoren.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij West Nieuwland

11. Strandpark de Zeeuwse Kust

Noordwelle Binnenbad ± 14 KM vanaf Zonnemaire

Het overdekte zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een groot waterspeelschip voor kinderen. De waterspeeltuin heeft rubberen vloeren en biedt glijbanen, waterdouches en een grote emmer die omkiept voor een golf water.