Strand 2e Exloërmond en omgeving

Ontdek 10 stranden dichtbij 2e Exloërmond, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf recreatieplassen en vijf stranden.

Stranden in de buurt van 2e Exloërmond Binnen 30 minuten rijden.

4. De Sellingerbeetse

Sellingen Strandje ± 14 KM vanaf 2e Exloërmond

De zwemlocatie Sellingerbeetse is gelegen te Sellingen. Sellingen is een dorp in de gemeente Vlagtwedde in de streek Westerwolde aan de Ruiten Aa. De zwemlocatie Sellingerbeetse is gelegen in het natuurgebied “Het Sellingerveld”. De badzone van zwemlocatie Sellingerbeetse is gelegen ten westen van zwemlocatie “De Papaver”, wordt omgeven door een bosrand en maakt onderdeel uit van een grote voormalige zandwinning.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Sellingerbeetse

9. 'T Gasselterveld

Gasselte Recreatieplas ± 19 KM vanaf 2e Exloërmond

De zwemlocatie “’t Gasselterveld” is gelegen in Gasselte. Het noordoostelijk deel van de plas is verondiept en gelegen rond een eilandje. Dit deel wordt gebruikt als zwemzone. Het strand gelegen rondom het eiland heeft een omtrek van ca. 500m en heeft een breedte van ca. 100m. De diepte van de plas in de zwemzone is ca. 2,00 m. Buiten de zwemzone zeer diepe plas. Pas op! Verdrinkingsgevaar door onderkoeling door koude waterstromen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij 'T Gasselterveld