Buitenzwembaden Aalsmeerderbrug en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden rondom Aalsmeerderbrug, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één combibad. De andere elf buitenzwembaden liggen wat verder weg.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Aalsmeerderbrug Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Buitenbad Binnenbad ± 3 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

Buitenzwembaden bij Aalsmeerderbrug Tussen 30 minuten en een uur rijden.

2. Poel's Up

Amstelveen Buitenbad ± 9 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Bij Poel's Up in Amstelveen kun je genieten van het enige drijvende buitenzwembad van Nederland. Het buitenzwembad van Poel’s Up is vanaf opening alléén toegankelijk in combinatie met een reservering van een tafel!

3. Zwembad De Meerkamp

Amstelveen Buitenbad Binnenbad ± 9 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

4. De kleine Oase

Leimuiden Buitenbad ± 10 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Zwembad de Kleine Oase met drie verschillende baden biedt het zwembad voor ieder wat wils. Het peuterbadje is ideaal voor de allerkleinsten om veilig in het water te spelen, terwijl het instructiebad met een diepte van 60 tot 120 cm perfect is voor zwemlessen en beginnende zwemmers. Meer ervaren zwemmers kunnen terecht in het diepe bad, dat varieert van 140 tot 200 cm diep.

5. De Estafette

Nieuw-Vennep Buitenbad Binnenbad ± 11 KM vanaf Aalsmeerderbrug

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

7. Zwembad de Vosse

Hillegom Buitenbad ± 15 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Zwembad De Vosse in Hillegom is een waar paradijs voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Met een uitgebreid buitenbad, een 50 meter lang wedstrijdbad en een recreatiebad biedt het complex volop zwemplezier. Voor de jongere bezoekers is er een spraypark waar ze naar hartenlust kunnen spetteren. Durfals kunnen hun hart ophalen met twee duikplanken; een van 1 meter en een spectaculaire van 3 meter hoog. Daarnaast is er een glijbaan bij het recreatiebad.

8. Het Sloterparkbad

Amsterdam Buitenbad Binnenbad ± 15 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Het Sloterparkbad in Amsterdam is een van de grootste zwemaccommodaties van Nederland. Het biedt een 50 meterbad met tribune, een springbassin, een recreatiebad en buitenzwembaden. Het buitenterrein heeft een grote ligweide en een peuterbad. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

10. De Mirandabad

Amsterdam Buitenbad Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Het De Mirandabad biedt zwemplezier voor jong en oud. Naast het golfslagbad zijn er ook wellnessfaciliteiten en een squashbaan. Het 50 meter buitenbad is momenteel gesloten voor herbouw en verduurzaming.

11. SportPlaza Mercator

Amsterdam Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Aalsmeerderbrug

SportPlaza Mercator biedt een ruim aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, doelgroepenbad, kinderspeelbad met krokodil en een therapeutisch zwembad. Op het buitenterrein bevinden zich een speelbad en een 50-meter bassin. Het buitenbad is doorgaans geopend vanaf 1 mei tot begin 1 september maar afhankelijk van het weer kan dit ook eerder zijn of blijven we langer open.

12. Boerhaavebad

Haarlem Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Aalsmeerderbrug

Het Boerhaavebad in Haarlem beschikt over een 25 meterbad met beweegbare bodem, een duikplank, recreatiebad, verwarmd water, bubbelbad, lange overdekte glijbaan, stroomversnelling, waterspuiters en speelelementen. Daarnaast is er een horecagelegenheid aan zowel de natte als droge kant.