Binnenzwembaden Aalsmeerderbrug en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Aalsmeerderbrug, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één combibad. De andere elf binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Aalsmeerderbrug Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Buitenzwembad ± 3 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

Binnenzwembaden bij Aalsmeerderbrug Tussen 30 minuten en een uur rijden.

3. Zwembad De Meerkamp

Amstelveen Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

4. De Sporthoeve

Badhoevedorp ± 10 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

5. De Estafette

Nieuw-Vennep Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

9. Het Sloterparkbad

Amsterdam Buitenzwembad ± 15 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

Het Sloterparkbad in Amsterdam is een van de grootste zwemaccommodaties van Nederland. Het biedt een 50 meterbad met tribune, een springbassin, een recreatiebad en buitenzwembaden. Het buitenterrein heeft een grote ligweide en een peuterbad. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

10. Veenweidebad

Mijdrecht ± 15 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

Het Veenweidebad in Mijdrecht beschikt over twee grote zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x17 meter en een doelgroepenbad van 16x10 meter. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over extra faciliteiten voor senioren en kinderen, zoals een tillift en een mindervalide toilet. Daarnaast is er een recreatiebad met een grote glijbaan, een peuterbad en een stroomversnelling, en zijn er twee whirlpools.

11. De Mirandabad

Amsterdam Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 16 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

Het De Mirandabad biedt zwemplezier voor jong en oud. Naast het golfslagbad zijn er ook wellnessfaciliteiten en een squashbaan. Het 50 meter buitenbad is momenteel gesloten voor herbouw en verduurzaming.

12. SportPlaza Mercator

Amsterdam Buitenzwembad ± 16 KM vanaf Aalsmeerderbrug vogelvlucht afstand

SportPlaza Mercator biedt een ruim aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, doelgroepenbad, kinderspeelbad met krokodil en een therapeutisch zwembad. Op het buitenterrein bevinden zich een speelbad en een 50-meter bassin. Het buitenbad is doorgaans geopend vanaf 1 mei tot begin 1 september maar afhankelijk van het weer kan dit ook eerder zijn of blijven we langer open.