Strand Aalst (Noord-Brabant) en omgeving

Ontdek 10 stranden dichtbij Aalst (Noord-Brabant), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven recreatieplassen en drie stranden.

Stranden in de buurt van Aalst (Noord-Brabant) Binnen 30 minuten rijden.

5. Het Wolfsven

Mierlo Alleen voor leden of gasten ± 11 KM vanaf Aalst (Noord-Brabant)

Zwemvijver het Wolfsven is een ven gelegen op een camping bij de Luchensche heide en de Molenheide in de gemeente Mierlo. De camping maakt deel uit van Bospark het Wolfsven. Het Bospark heeft 3 vennen: een visvijver, een roei- en surfvijver en een zwemplas. De roei- en surfvijver en de visvijver staan met elkaar in verbinding. Bij een te hoog peil in de zwemvijver kan er water vanuit de zwemvijver richting de roei- en visvijver stromen, maar niet andersom. De zwemvijver staat verder niet in verbinding met ander oppervlaktewater.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Het Wolfsven

7. Ter Spegelt

Eersel Strandje ± 18 KM vanaf Aalst (Noord-Brabant) Entree

De zwemplas Ter Spegelt maakt deel uit van het recreatiecentrum Ter Spegelt te Eersel. Op het recreatiecentrum bevinden zich drie buitenplassen: de zwemplas, de buffer- of duikplas en de grote plas. Daarnaast bevindt zich op het recreatiecentrum een overdekt zwembad dat bestaat uit een chloorbad en een overdekte zwemplas.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Ter Spegelt

8. Berkendonk

Helmond Recreatieplas ± 25 KM vanaf Aalst (Noord-Brabant)

Zwemplas Berkendonk is een vrij toegankelijke zwemplas en wordt beheerd door de gemeente Helmond. De zwemlocatie ligt in het westelijke deel van de plas. Er zijn twee zwemstranden, een zuidelijk en een noordelijk strand, maar deze worden als één zwemlocatie beschouwd. Het noordelijke strand is gedeeltelijk een naturistenstrand

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Berkendonk