Binnenzwembaden Aarle-Rixtel en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Aarle-Rixtel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Aarle-Rixtel Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwembad de Braak

Helmond ± 5 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Zwembad de Braak heeft een 25 meter wedstrijd bad met 6 banen. Daarnaast is er een instructiebad van 25 bij 15 meter, waar tijdens recreatief zwemmen lekker gespeeld kan worden. Voor mindervaliden is er een tillift aanwezig. Daarnaast is er XXL peuterbad met veel speelelementen. In de sauna en whirlpool kun je na het zwemmen even lekker ontspannen.

4. Feel fit Center Nuenen

Nuenen ± 10 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Feel Fit Center Nuenen biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

5. Zwembad 't Wolfsven

Mierlo ± 11 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Het zwembad beschikt over 3 verschillende binnenbaden, een whirlpool en 2 kleine glijbanen. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbad met een kleine glijbaan. Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan in de ondiepe gedeelten van het zwembad. In het diepe gedeelte worden deze elementen niet toegelaten.

6. Zwembad Son

Son en Breugel ± 13 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Zwembad Son in Son en Breugel beschikt over een 25-meter bad en een instructiebad. Het water komt uit de eigen waterbron en is puur bronwater, waardoor de kans op huidirritatie zeer gering is.

7. Zwemparadijs Prinsenmeer

Ommel Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 15 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

8. Laco Sportcentrum Deurne

Deurne Buitenzwembad ± 16 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Deurne biedt een binnen- en buitenbad met diverse baden, waaronder een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad. Het binnenbad heeft ook een glijbaan en sauna met stoombad. Buiten is er een peuterbassin, een wedstrijdbad en een recreatiebad met glijbaan.

9. Bath Geldrop

Geldrop ± 16 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Bath is een zwemschool met een zwembad van 6 x 12 meter. Naast zwemles en spetterlessen voor baby’s en peuters kun je er ook 6 dagen in de week recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen kun je gebruik maken van de whirlpool en sauna.

11. Ir. Ottenbad

Eindhoven Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Het ir. Ottenbad in Eindhoven biedt een recreatiebad, 25-meterbad, instructiebad, therapiebad, peuterbaden en buitenbad met glijbaan. Het is een gezellig familiebad waar jong en oud elke dag van de week kunnen genieten van een frisse duik.

12. Zwembad De Beemd

Veghel ± 18 KM vanaf Aarle-Rixtel vogelvlucht afstand

Zwembad De Beemd is in 2023 geopend. Het zwembad beschikt over een 25 meter bad met 6 banen en een instructiebad van 12 bij 8 meter, beide met een hellingbaan zodat iedereen veilig en gemakkelijk in en uit het bad kan lopen. Het 25 meter bad heeft een beweegbare bodem over de lengte van het bad met een breedte van 2 banen. Het instructiebad heeft over de volledige oppervlakte een beweegbare bodem. Voor baby- en peuterzwemmen zijn er spuitelementen aanwezig. Daarnaast heeft het zwembad welness faciliteiten als een whirlpool, sauna en stoombad.