Buitenzwembaden Aarle-Rixtel en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Aarle-Rixtel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier combibaden, drie buitenbaden, twee waterspeeltuinen en één subtropisch zwembad. De andere twee buitenzwembaden liggen wat verder weg.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Aarle-Rixtel Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwemparadijs Prinsenmeer

Ommel Buitenbad Subtropisch zwembad ± 15 KM vanaf Aarle-Rixtel

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

3. Speelpark de Splinter

Eindhoven Waterspeeltuin ± 16 KM vanaf Aarle-Rixtel

Speelpark De Splinter in Eindhoven heeft een nieuw zwembad dat naar verwachting medio 2023 opent. Het openluchtspeelparadijs biedt verder diverse speel- en ontdekmogelijkheden voor kinderen in een natuurlijke, sociale en veilige omgeving.

4. Laco Sportcentrum Deurne

Deurne Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Aarle-Rixtel

Laco sportcentrum Deurne biedt een binnen- en buitenbad met diverse baden, waaronder een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad. Het binnenbad heeft ook een glijbaan en sauna met stoombad. Buiten is er een peuterbassin, een wedstrijdbad en een recreatiebad met glijbaan.

6. Ir. Ottenbad

Eindhoven Buitenbad Binnenbad ± 17 KM vanaf Aarle-Rixtel

Het ir. Ottenbad in Eindhoven biedt een recreatiebad, 25-meterbad, instructiebad, therapiebad, peuterbaden en buitenbad met glijbaan. Het is een gezellig familiebad waar jong en oud elke dag van de week kunnen genieten van een frisse duik.

7. Zwembad de Diepsteeckel

Someren Buitenbad ± 19 KM vanaf Aarle-Rixtel

Zwembad De Diepsteeckel biedt een peuterbad, recreatiebad met glijbaan en een 25-meterbad voor geoefende zwemmers. Er is een ligweide, volleybal- en voetbalveldje en horeca voor hapjes en drankjes (geen alcohol). Het zwemseizoen loopt van 1 mei tot en met 31 augustus.

9. Nationaal zwemcentrum de Tongelreep

Eindhoven Buitenbad Binnenbad ± 20 KM vanaf Aarle-Rixtel

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep biedt een diversiteit aan zwembaden voor alle zwemmers. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en is geschikt voor zwem- en bewegingslessen voor de allerkleinsten. Het reactiveringsbad is warmer dan de andere baden en bevat een whirlpool en bruisbank, ideaal voor therapeutisch zwemmen en senior fit. Het 25-meterbad is geschikt voor baantjes zwemmen en zwem- en bewegingslessen. Het 50-meterbad beschikt over tien banen en is geschikt voor (inter)nationale wedstrijden. Het springbad is speciaal geschikt voor schoon- en synchroonspringen en heeft een duiktoren. Het trainingsbad is 50 meter lang en bevat de laatste technieken om zwemtoppers optimaal te laten presteren.

10. Zwembad De Dolfijn

Best Buitenbad ± 22 KM vanaf Aarle-Rixtel

Zwembad De Dolfijn in Best is een openluchtzwembad gelegen op sportpark Leemkuilen aan de zuidkant van Best. Het zwemseizoen loopt van 29 april t/m 10 september en het zwembad is dagelijks geopend van 10.30-16.00 uur.

Buitenzwembaden bij Aarle-Rixtel Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. De Wedert

Valkenswaard Buitenbad Binnenbad ± 27 KM vanaf Aarle-Rixtel

De Wedert beschikt over een binnen- en buitenbad. Het binnenbad heeft een afmeting van 25 bij 15 meter en varieert in diepte van 1,40 tot 3,50 meter, inclusief springplanken van 1 en 3 meter hoog. Voor de jongere bezoekers is er een apart instructiebad. Het buitenbad is niervormig en loopt af tot 1,20 meter diepte, naast een duikbassin van 4 meter diep met duikplanken. Er is een mooie groene ligweide met speeltoestellen en een terras met horeca.