Zeestrand dichtbij Aarle-Rixtel

Ontdek 10 zeestranden gesorteerd op afstand vanaf Aarle-Rixtel.

Tip: In de categorie stranden vind je zowel zeestranden als zoetwater stranden.

Aarle-Rixtel ligt niet echt dichtbij zee. Het dichtstbijzijnde zeestrand is meer dan een uur rijden en is ongeveer 128 km ver weg.

Zeestranden bij Aarle-Rixtel Meer dan een uur rijden.

3. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 134 KM vanaf Aarle-Rixtel

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

7. Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

Sint-Maartensdijk Zeestrand ± 142 KM vanaf Aarle-Rixtel

Sint Maartensdijk Muiepolder badstrand ligt in de provincie Zeeland in de plaats Sint Maartensdijk en is onderdeel van de gemeente Tholen. Het zandstrand ligt ten zuidwesten van de kern Sint Maartensdijk aan de Oosterschelde en is vrij toegankelijk. Achter de dijk bevinden zich een recreatiegebied/camping ‘De Muie’ en een natuurreservaat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

9. Perkpolder Badstrand

Walsoorden Zeestrand ± 148 KM vanaf Aarle-Rixtel

Het badstrand van Perkpolder ligt aan de zuidelijke oever van de Westerschelde, met in het oosten de oude veerhaven en in het westen een lange strekdam. Aan de zuidkant van het strand loopt de Zeedijk. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van het getij. Gedurende hoogwater is het strand volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Perkpolder Badstrand