Zwembaden Achthuizen en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Achthuizen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden, negen buitenbaden en één combibad.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Achthuizen Binnen 30 minuten rijden.

2. De Staver

Sommelsdijk Binnenzwembad ± 14 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van 25 meter, een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Ideaal voor recreatief, educatief en sportief zwemmen.

4. Het Buitendiep

Willemstad Buitenzwembad ± 15 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Optisport zwembad Het Buitendiep in Willemstad is een ideale locatie voor jong en oud. Het buitenzwembad heeft een ruim wedstrijdbad met 6 banen en een recreatiebad met een kleine kinderglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermd peuterbadje. De grote ligweide, met airtrompoline, biedt genoeg ruimte om te ontspannen.

5. Zwembad de Meermin

Steenbergen Buitenzwembad ± 16 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

11. De Spetter

Tholen Buitenzwembad ± 23 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Spetter is dit seizoen open vanaf dinsdag 27 april tot en met 9 september.

13. De Niervaert

Klundert Binnenzwembad ± 23 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Zwembad De Niervaert in Klundert heeft een wedstrijdbad van 25x10 meter met vier banen, een instructiebad van 11x9 meter en een recreatiebad met een 80 meter lange glijbaan, whirlpool en Turks stoombad.

14. Zwembad De Melanen

Halsteren Buitenzwembad ± 24 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

16. Laco Sportcentrum Strijen

Strijen Binnenzwembad ± 26 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Strijen biedt een uitgebreid zwemaanbod voor alle leeftijden. Het binnenbad omvat een wedstrijdbad en een recreatiebad, ideaal voor zowel de serieuze zwemmer als de recreatieve bezoeker. Voor ontspanning na het zwemmen zijn er een sauna, stoombad en een whirlpool beschikbaar.

17. Zwembad de Stok

Roosendaal Binnenzwembad Buitenzwembad ± 26 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Zwembad de Stok in Roosendaal heeft zowel een binnen- als buitenbad. Er is een wedstrijdbad met verstelbare bodem en een lage duikplank, een doelgroepenbad met therapeutisch verwarmd water, en een recreatiebad met peuterbad, attracties en een 60 meter lange glijbaan. Ontspanning is mogelijk in het Turkse stoombad en de drie kruidenbaden. Buiten is er een wedstrijdbad, een klaverbad voor de kleintjes, een babybad en een familiebad met brede glijbaan.

19. Laco Zwembad Oudenbosch

Oudenbosch Binnenzwembad ± 27 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Laco zwembad Oudenbosch heeft één binnenbad met een ondiep gedeelte voor peuters en een diep gedeelte van 25 meter voor doelgroepen en recreatief zwemmen. Er zijn ook sauna's en een stoombad aanwezig en na het zwemmen kun je ontspannen in het horecagedeelte.

20. Vereniging Zwembad Rhoon

Rhoon Buitenzwembad ± 27 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Vereniging Zwembad Rhoon is een plek waar abonnementhouders en hun introducees gedurende het seizoen kunnen genieten van zwemplezier. Kinderen tot 1 jaar krijgen gratis toegang en er is een maximum van 350 bezoekers toegestaan. Het zwembad opent zijn deuren alleen bij een temperatuur van 20 graden of hoger en voldoende vrijwilligers.