Zwemwater Achthuizen

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Achthuizen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes open water zwemplekken, zes zeestranden, vijf stranden en drie recreatieplassen. Een van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Achthuizen Binnen 30 minuten rijden.

1. Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet Open water zwemplek ± 9 KM vanaf Achthuizen

Zwemlocatie Stad aan ’t Haringvliet is een zandstrandje aan de Zeedijk aan de noordkant van het gelijknamige dorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het dorp ligt tegenover de westpunt van het eiland Tiengemeten. De zwemlocatie staat in open verbinding met het Haringvliet.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Stad aan 't Haringvliet

4. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 11 KM vanaf Achthuizen

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

5. Haringvlietbrug

Numansdorp Strandje ± 12 KM vanaf Achthuizen

In verband met werkzaamheden en een tijdelijke veerverbinding is de zwemlocatie Haringvlietbrug Oost het hele zwemseizoen gesloten en niet bereikbaar. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: zwemwatertelefoon ZH 0800-9036 of zwemwater@odmh.nl Het strand aan de noordoostkant van de Haringvlietbrug ligt in een hoek, met aan de westkant de A29 naar de Haringvlietbrug en aan de noordkant de Westersche Bekade Gorzen. Het strand wordt begrensd met een bosrand en een sloot achter de dijk, die de afscheiding vormen met het golfterrein daarachter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Haringvlietbrug