Binnenzwembaden Achthuizen en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Achthuizen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden en één combibad.

Binnenzwembaden in de buurt van Achthuizen Binnen 30 minuten rijden.

1. De Staver

Sommelsdijk ± 14 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van 25 meter, een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Ideaal voor recreatief, educatief en sportief zwemmen.

7. De Niervaert

Klundert ± 23 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Zwembad De Niervaert in Klundert heeft een wedstrijdbad van 25x10 meter met vier banen, een instructiebad van 11x9 meter en een recreatiebad met een 80 meter lange glijbaan, whirlpool en Turks stoombad.

9. Laco Sportcentrum Strijen

Strijen ± 26 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Strijen biedt een uitgebreid zwemaanbod voor alle leeftijden. Het binnenbad omvat een wedstrijdbad en een recreatiebad, ideaal voor zowel de serieuze zwemmer als de recreatieve bezoeker. Voor ontspanning na het zwemmen zijn er een sauna, stoombad en een whirlpool beschikbaar.

10. Zwembad de Stok

Roosendaal Buitenzwembad ± 26 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Zwembad de Stok in Roosendaal heeft zowel een binnen- als buitenbad. Er is een wedstrijdbad met verstelbare bodem en een lage duikplank, een doelgroepenbad met therapeutisch verwarmd water, en een recreatiebad met peuterbad, attracties en een 60 meter lange glijbaan. Ontspanning is mogelijk in het Turkse stoombad en de drie kruidenbaden. Buiten is er een wedstrijdbad, een klaverbad voor de kleintjes, een babybad en een familiebad met brede glijbaan.

11. Laco Zwembad Oudenbosch

Oudenbosch ± 27 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Laco zwembad Oudenbosch heeft één binnenbad met een ondiep gedeelte voor peuters en een diep gedeelte van 25 meter voor doelgroepen en recreatief zwemmen. Er zijn ook sauna's en een stoombad aanwezig en na het zwemmen kun je ontspannen in het horecagedeelte.

12. Inge de Bruijn Zwembad

Barendrecht ± 31 KM vanaf Achthuizen vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.