Binnenzwembaden Aerdenhout en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Aerdenhout, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vijf combibaden en één subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Aerdenhout Binnen 30 minuten rijden.

2. Boerhaavebad

Haarlem Buitenzwembad ± 5 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Het Boerhaavebad in Haarlem beschikt over een 25 meterbad met beweegbare bodem, een duikplank, recreatiebad, verwarmd water, bubbelbad, lange overdekte glijbaan, stroomversnelling, waterspuiters en speelelementen. Daarnaast is er een horecagelegenheid aan zowel de natte als droge kant.

3. Aqua Mundo - Park Zandvoort

Zandvoort Subtropisch Zwembad ± 6 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Het zwemparadijs Aqua Mundo biedt zwemplezier voor jong en oud in Center Parcs Park Zandvoort. Het 25-meterbad is geschikt om je conditie op peil te houden en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. In de Aqua Cinema kan je films kijken vanaf het water.

overzichtsfoto-en-familieglijbaan

4. De Planeet

Haarlem ± 8 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Zwembad de Planeet heeft twee baden: een 25 meter wedstrijdbad en een trainingsbad. Beiden ideaal voor banenzwemmen, zwem- en aquatrainingen, zwemlessen en recreatief vermaak. Het bad is rolstoeltoegankelijk en heeft een luie trap.

6. De Estafette

Nieuw-Vennep Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

7. De Heerenduinen

IJmuiden Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Zwembad De Heerenduinen heeft zowel een buiten- als binnenbad. Binnen vind je het recreatiebad met hot-whirlpool, een peuterbad met glijbaan, wildwaterkreek, bruisbanken, waterval en een interactieve glijbaan van 66 meter. Er is een wedstrijdbad van 25 bij 15 meter met duikplank en een doelgroepenbad met een watertemperatuur van 32 graden. Buiten vind je een wedstrijdbad, en twee kleuter/peuterbaden en een ruime ligweide.

9. De Sporthoeve

Badhoevedorp ± 16 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

10. Het Sloterparkbad

Amsterdam Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Het Sloterparkbad in Amsterdam is een van de grootste zwemaccommodaties van Nederland. Het biedt een 50 meterbad met tribune, een springbassin, een recreatiebad en buitenzwembaden. Het buitenterrein heeft een grote ligweide en een peuterbad. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

12. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Buitenzwembad ± 22 KM vanaf Aerdenhout vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.