Binnenzwembaden Hoofddorp en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Hoofddorp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vijf combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er in Hoofddorp zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Hoofddorp Binnen 30 minuten rijden.

2. De Estafette

Nieuw-Vennep Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Hoofddorp

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

4. Boerhaavebad

Haarlem Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Hoofddorp

Het Boerhaavebad in Haarlem beschikt over een 25 meterbad met beweegbare bodem, een duikplank, recreatiebad, verwarmd water, bubbelbad, lange overdekte glijbaan, stroomversnelling, waterspuiters en speelelementen. Daarnaast is er een horecagelegenheid aan zowel de natte als droge kant.

5. De Sporthoeve

Badhoevedorp Binnenbad ± 11 KM vanaf Hoofddorp

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

7. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 11 KM vanaf Hoofddorp

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

9. De Planeet

Haarlem Binnenbad ± 15 KM vanaf Hoofddorp

Zwembad de Planeet heeft twee baden: een 25 meter wedstrijdbad en een trainingsbad. Beiden ideaal voor banenzwemmen, zwem- en aquatrainingen, zwemlessen en recreatief vermaak. Het bad is rolstoeltoegankelijk en heeft een luie trap.

11. Het Sloterparkbad

Amsterdam Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Hoofddorp

Het Sloterparkbad in Amsterdam is een van de grootste zwemaccommodaties van Nederland. Het biedt een 50 meterbad met tribune, een springbassin, een recreatiebad en buitenzwembaden. Het buitenterrein heeft een grote ligweide en een peuterbad. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

12. Aqua Mundo - Park Zandvoort

Zandvoort Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Hoofddorp

Het zwemparadijs Aqua Mundo biedt zwemplezier voor jong en oud in Center Parcs Park Zandvoort. Het 25-meterbad is geschikt om je conditie op peil te houden en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. In de Aqua Cinema kan je films kijken vanaf het water.

overzichtsfoto-en-familieglijbaan