Binnenzwembaden Almere-Hout en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Almere-Hout, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Almere-Hout Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Vrijbuiter

Almere-Buiten Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Almere-Hout

Zwembad De Vrijbuiter in Almere heeft een instructiebad, een extra verwarmd doelgroepenbad en een speels recreatiebad. Het recreatiebad heeft onder andere een glijbaan van 90 meter lang, een stroomversnelling met whirlpool en een apart babybad.

2. De Meent

Huizen Binnenbad ± 9 KM vanaf Almere-Hout

Sportcentrum de Meent in Huizen beschikt over een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en tribunes en kleedkamers. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden, terwijl het 25 meter bad zes banen telt en een gemiddelde watertemperatuur van 27 graden heeft.

3. Zwembad Almere Stad

Almere-Stad Binnenbad ± 9 KM vanaf Almere-Hout

Zwembad Almere Stad heeft een wedstrijdbad met duikplank, een instructiebad en een doelgroepenbad. Het zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie, voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren. Het water in het doelgroepenbad is warmer en geschikt voor senioren, baby’s, peuters en mindervaliden. Er is een tillift aanwezig om veilig in en uit het water te komen.

5. Sportcentrum De Lunet

Naarden Binnenbad ± 14 KM vanaf Almere-Hout

Sportcentrum de Lunet beschikt over een recreatiebad met een kleine glijbaan, ideaal voor gezinnen met kinderen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waarin ze veilig kunnen spetteren. Wie op zoek is naar ontspanning kan genieten van het verwarmde bad met bubbeltrap.

6. Sportcentrum de Biezem

Laren (Noord-Holland) Binnenbad ± 14 KM vanaf Almere-Hout

Sportcentrum De Biezem heeft een 25 meter instructiebad dat is uitgerust met een beweegbare bodem. Voor recreatief zwemplezier is er een modern recreatiebad, compleet met speelelementen zoals een glijbaan, stroomversnelling en een jacuzzi XL. De allerkleinsten kunnen terecht in de speciaal ingerichte baby- en peuterhoek. Buiten is er een Spray Park, een ligweide en een beachvolleybalveld voor de zomerse dagen.

7. Aqua Mundo - De Eemhof

Zeewolde Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Almere-Hout

In de Aqua Mundo van De Eemhof kun je plonsen in het golfslagbad, van glijbanen glijden, avonturen beleven in de wildwaterbaan en plezier hebben in het Kinder-doe-bad. Daarnaast is er ook een buitenbad en de Flow Rider om te body-boarden.

overzichtsfoto de eemhof

9. Sportcentrum de Zandzee

Bussum Binnenbad ± 17 KM vanaf Almere-Hout

Sportcentrum De Zandzee heeft een 25-meterbad, een doelgroepenbad, een recreatiebad, naast een speciaal kinderbad voor de jongste bezoekers. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het bubbelbad uitkomst. De sportieve zwemmer kan zich uitleven op de lage en hoge duikplanken of de glijbaan. De faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk en er is zelfs kinderopvang aanwezig.

10. De Trits

Baarn Binnenbad ± 19 KM vanaf Almere-Hout

De Trits, het zwembad van Baarn, biedt een sfeervolle zwemervaring met drie baden: een wedstrijdbassin, een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin. Geniet van ontspanning in de whirlpool en vermaak je met de schitterende glijbaan, de dino, de vloeddouche, de bruisbank en de jetstream. Daarnaast is er een Turkse tuin met bubbelbad, sauna en Turks stoombad.

11. De Lieberg

Hilversum Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Almere-Hout

Zwembad de Lieberg beschikt over een wedstrijdbad met een aangename temperatuur van 27 graden, ideaal voor de sportieve zwemmers. Voor degenen die willen zwemmen in warmer water is er het doelgroepenbad met een comfortabele temperatuur van 31-32 graden. Naast het zwemmen kun je ook genieten van de whirlpool, perfect voor een moment van ontspanning.