Binnenzwembaden Alphen aan den Rijn en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Alphen aan den Rijn, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes combibaden, vijf binnenbaden en één subtropisch zwembad. Twee binnenzwembaden liggen er in Alphen aan den Rijn zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Alphen aan den Rijn Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

3. De Kuil

Bodegraven Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

5. Sport- en recreatiecentrum De Does

Leiderdorp ± 12 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Sport- en recreatiecentrum de Does beschikt over een wedstrijdbad met een beweegbare bodem en een instructiebad met speelse elementen voor de jongere zwemmers. Het recreatiebad heeft een wildwaterkreek, bruisbanken en een waterval. Voor ontspanning is er een whirlpool en een Turks stoombad. De interactieve glijbaan met licht- en geluidseffecten zorgt voor een avontuurlijke ervaring. Het centrum is ook uitgerust met een peuterbad en een verwarmd buitenbad van 31 graden en 1,10 meter diep.

7. Gouwebad De Sniep

Waddinxveen Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

8. Zwembad De Zijl

Leiden Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Zwembad De Zijl biedt een diversiteit aan zwemfaciliteiten. Het wedstrijdbad met een 25 meter bassin is perfect voor het zwemmen van baantjes, terwijl het verwarmde instructiebad ideaal is voor groepslessen. Daarnaast is er een recreatiebad met een buitenbad in de zomer. De kleintjes kunnen spelenderwijs watervrij worden in het peuterbad, terwijl de jeugd kan genieten van de 45 meter lange glijbaan en de stroomversnelling in het recreatiebad. Het zwembad maakt gebruik van zoutelektrolyse om het water te desinfecteren, waardoor problemen zoals rode ogen en huid- en luchtwegproblemen tot het verleden behoren.

10. Het Groenhovenbad

Gouda Buitenzwembad ± 16 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Het Groenhovenbad in Gouda biedt verschillende zwembaden, waaronder een wedstrijdbad, middenbad en doelgroepenbad. Het buitenbad is geopend tot aan de zomervakantie en er zijn aangepaste openingstijden.

11. Zwembad Poelmeer

Oegstgeest ± 17 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Zwembad Poelmeer in Oegstgeest beschikt over drie zwembaden, een apart baby- en peuterbad, Turks stoombad, whirlpool en jetstreams. Daarnaast is er een grote ligweide met buitenterras en speeltuin en uitgebreide horeca.

12. Zwembad Wasbeek

Sassenheim Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Alphen aan den Rijn vogelvlucht afstand

Zwembad Wasbeek is een subtropisch zwemparadijs met onder andere een interactieve glijbaan, wildwaterkreek, bubbelbad, stoombad en peuterbad. Het 25-meter wedstrijdbad heeft 6 banen.