Subtropische zwembaden Alphen (Gelderland) en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Alphen (Gelderland).

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie Binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden bij Alphen (Gelderland) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

1. Sportiom AquaFun

's-Hertogenbosch (Den Bosch) Subtropisch zwembad ± 22 KM vanaf Alphen (Gelderland)

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

Bandenglijbaan

2. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 47 KM vanaf Alphen (Gelderland)

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

5. Zwembad De Fakkel

Ridderkerk Subtropisch zwembad Buitenbad ± 79 KM vanaf Alphen (Gelderland)

Zwembad De Fakkel is een echt zwemparadijs voor sport, spel en ontspanning. Beleef een tropische sfeer in het subtropische Flamingobad, compleet met whirlpool, borrelbanken en een 60 meter lange waterglijbaan. De wildwaterkreek en peuterbaden met speelattracties maken het plezier compleet. Voor de sportievelingen is er het Orkabad, een wedstrijdbad van 25 bij 12 meter, inclusief instructiebaden voor kinderen. Buiten wachten het Dolfijnbad, een glijbaan en een gezellige ligweide met speeltoestellen. Tot slot bieden de stoomcabines en sauna's een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Subtropische zwembaden bij Alphen (Gelderland) Meer dan een uur rijden.

6. Zwemparadijs Prinsenmeer

Ommel Subtropisch zwembad Buitenbad ± 63 KM vanaf Alphen (Gelderland)

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

7. Aqua Mundo - De Eemhof

Zeewolde Subtropisch zwembad ± 63 KM vanaf Alphen (Gelderland)

In de Aqua Mundo van De Eemhof kun je plonsen in het golfslagbad, van glijbanen glijden, avonturen beleven in de wildwaterbaan en plezier hebben in het Kinder-doe-bad. Daarnaast is er ook een buitenbad en de Flow Rider om te body-boarden.

overzichtsfoto de eemhof

8. Bosbad Putten

Putten Subtropisch zwembad Buitenbad ± 66 KM vanaf Alphen (Gelderland)

Bosbad Putten verwelkomt je in een zwemoase vol waterplezier. Het subtropische zwembad biedt een whirlpool, stroomversnelling, vloedgolf en massagestralen, samen met een spectaculaire glijbaan met lichteffecten. Voor de kleintjes is er een warm peuterbad met glijbaantje en een spray-park met waterelementen. De nieuwste attractie is de 110 meter lange wildwaterbaan. Van mei tot september kun je genieten van het grote buitenbad met duikplanken en glijbaan, omringd door een ruime ligweide met speeltoestellen, air trampolines en een volleybalveld.