Binnenzwembaden Alphen (Gelderland) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Alphen (Gelderland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden en twee combibaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Alphen (Gelderland) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Waalslag

Tiel ± 11 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

2. De Kreek

Kerkdriel ± 14 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

5. De Sportwaard

Zaltbommel ± 20 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

6. Zwembad 't Gastland

Rhenen ± 22 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Sport- en Recreatiecentrum 't Gastland in Rhenen heeft een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Het instructiebad heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31°C en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter.

7. Zwembad de Meerval

Wijchen Buitenzwembad ± 23 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

8. Ezzy's Zetten

Zetten ± 26 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Ezzy's Zetten heeft diverse baden waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Zwemles, aqua sporten en recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er allerlei leuke spelmaterialen, zoals matten, ballen en speelgoed om op te duiken.

9. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) ± 27 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

Binnenzwembaden bij Alphen (Gelderland) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Golfbad Oss

Oss ± 10 KM vanaf Alphen (Gelderland) vogelvlucht afstand

In Golfbad Oss kunnen bezoekers genieten van een groot recreatiebad dat elk half uur golven produceert. Met drie grote glijbanen biedt het bad volop plezier voor jong en oud. Voor de kleintjes is er de baby- peuterinstuif en voor wie van zwemmen houdt, zijn er uitgebreide mogelijkheden om baantjes te trekken.