Binnenzwembaden Altweerterheide en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Altweerterheide, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, drie combibaden en twee subtropische zwembaden. De andere twee binnenzwembaden liggen wat verder weg. Drie van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Altweerterheide Binnen 30 minuten rijden.

1. De IJzeren Man

Weert Binnenbad Buitenbad ± 3 KM vanaf Altweerterheide

Zwembad De IJzeren Man biedt meerdere binnen- en buitenbaden omgeven door prachtige natuur. Het golfslagbad heeft een watertemperatuur van 30° en bestaat uit een stroomversnelling, een bubbelbad, een interactieve glijbaan van 72 meter en een peuterbad. Het 25 meter bad voldoet aan de officiële wedstrijdeisen en is ideaal om aan uw conditie te werken. Het instructiebad is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en begeleiding. In de Beachclub kunt u genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het recreatiebad of de IJzerenman plas. De buiten accommodatie beschikt over verschillende peuter- en kleuterbaden, een 25-meterbad en een springtoren met een hoogte van 3 meter.

2. Zwembad Weerterbergen

Weert Binnenbad ± 5 KM vanaf Altweerterheide

Vakantiepark Weerterbergen heeft een veelzijdig zwembad met onder andere een golfslagbad, kinderbad met speeltoestel en een reuzenglijbaan van 52 meter met lichteffecten.

3. Zuiderpoortbad

Budel Binnenbad Buitenbad ± 12 KM vanaf Altweerterheide

Het ZuiderpoortBad heeft zowel een binnen- als buitengedeelte. Het wedstrijdbad, dat tevens dient als instructie- en recreatiebad, is uitgerust met twee duikplanken en een kleine waterglijbaan, terwijl het peuterbad ideaal is voor de jongste bezoekers. Buiten vindt je twee zwembaden, waarvan één met een glijbaantje voor peuters. Na het zwemmen kunnen bezoekers ontspannen in het ZuiderpoortCafé.

5. Aqua Mundo Eperheide

België Peer Subtropisch zwembad ± 21 KM vanaf Altweerterheide

Geniet van een dagje Erperheide. In Aquamundo waan je je in een subtropisch paradijs. In het lagunebad naast het golfslagbad kan je heerlijk relaxen tussen de palmbomen en rotsen. Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, in de snelle wildwaterbaan. Roetsj door de bochten van 34 meter of 84 meter glijbanen. Laat je een rondje meevoeren op de gemoedelijke stroming van de Lazy River en ontspannen in de bubbelbaden. In het veilige peuterbad met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven.

overzichtsfoto erperheide

7. Lago Pelt Dommerslag

België Pelt Subtropisch zwembad Buitenbad ± 22 KM vanaf Altweerterheide

LAGO Pelt Dommelslag biedt een unieke zwembeleving voor jong en oud. Met verschillende kinderbaden, waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en buitenzwembad is er voor ieder wat wils. Ontspan na het zwemmen in de wellness of de warme lagune en geniet van lekkere snacks op het zwemmersterras.

9. In de Bandert

Echt Binnenbad ± 25 KM vanaf Altweerterheide

Zwembad In de Bandert in Echt biedt een sportief wedstrijdbad, een therapeutisch doelgroepenbad, een ontspannende whirlpool, een kronkelende waterglijbaan, een peuterbad en een gezellig sportcafé. Het zwembad maakt deel uit van Leisurepark In de Bandert.

10. Nationaal zwemcentrum de Tongelreep

Eindhoven Binnenbad Buitenbad ± 34 KM vanaf Altweerterheide

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep biedt een diversiteit aan zwembaden voor alle zwemmers. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en is geschikt voor zwem- en bewegingslessen voor de allerkleinsten. Het reactiveringsbad is warmer dan de andere baden en bevat een whirlpool en bruisbank, ideaal voor therapeutisch zwemmen en senior fit. Het 25-meterbad is geschikt voor baantjes zwemmen en zwem- en bewegingslessen. Het 50-meterbad beschikt over tien banen en is geschikt voor (inter)nationale wedstrijden. Het springbad is speciaal geschikt voor schoon- en synchroonspringen en heeft een duiktoren. Het trainingsbad is 50 meter lang en bevat de laatste technieken om zwemtoppers optimaal te laten presteren.

Binnenzwembaden bij Altweerterheide Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Laco Zwembad Haelen

Haelen Binnenbad ± 24 KM vanaf Altweerterheide

Het binnenbad van zwembad Haelen is uitgerust met een recreatiebad waar je na het zwemmen kunt genieten van de sauna of het stoombad. De accommodatie is volledig cashless, wat betekent dat er alleen elektronisch betaald kan worden.

12. Aquadroom Zwembad

België Maaseik Binnenbad ± 27 KM vanaf Altweerterheide

Zwembad Aquadroom in Maaseik biedt verschillende baden vervaardigd uit roestvrij staal met onderwater LED verlichting. De glijbanen zijn een echte attractie, met een 125 meter lange familieglijbaan en een 95 meter lange black-hole glijbaan met speciale lichteffecten.