Binnenzwembaden Haelen en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Haelen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, twee combibaden en twee subtropische zwembaden. Eén binnenzwembad ligt er in Haelen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Haelen Binnen 30 minuten rijden.

1. Laco Zwembad Haelen

Haelen Binnenbad

Het binnenbad van zwembad Haelen is uitgerust met een recreatiebad waar je na het zwemmen kunt genieten van de sauna of het stoombad. De accommodatie is volledig cashless, wat betekent dat er alleen elektronisch betaald kan worden.

3. De Roerdomp

Roermond Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Haelen

Zwembad de Roerdomp in Roermond biedt eindeloos zwemplezier voor jong en oud. Het binnenbad heeft onder andere een bubbelbad, glijbaan en peuterhoek. In de zomer is er een golfslagbad, ligweide en klim- en klauterschip. Ook zijn er diverse aquasporten en zwemlessen beschikbaar.

4. Vakantiepark De Lommerbergen

Reuver Subtropisch zwembad ± 11 KM vanaf Haelen

Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos waterplezier voor het hele gezin met drie spectaculaire glijbanen, een Kids Junglebad met waterval en speeltoestellen, een golfslagbad en een verwarmd bubbelbad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen.

overzicht

5. Feel Fit Center Roerdalen

Melick Binnenbad ± 12 KM vanaf Haelen

Feel Fit Center Roerdalen biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

6. Camping De Heldense Bossen

Helden Binnenbad Buitenbad ± 13 KM vanaf Haelen

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

10. In de Bandert

Echt Binnenbad ± 19 KM vanaf Haelen

Zwembad In de Bandert in Echt biedt een sportief wedstrijdbad, een therapeutisch doelgroepenbad, een ontspannende whirlpool, een kronkelende waterglijbaan, een peuterbad en een gezellig sportcafé. Het zwembad maakt deel uit van Leisurepark In de Bandert.

11. Zwemparadijs De Berckt

Baarlo Subtropisch zwembad ± 21 KM vanaf Haelen

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

12. De Schatberg

Sevenum Binnenbad ± 22 KM vanaf Haelen

Op De Schatberg kun je genieten van meer dan 900 m² aan zwemplezier, zowel binnen als buiten. Het binnenbad heeft een snelle waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. In het buitenbad kun je afkoelen en zonnen, terwijl de disco-glijbaan voor extra plezier zorgt. De waterspeeltuin is perfect voor de allerkleinsten en het zwemmeer met zandstrand biedt het ultieme strandgevoel.