Binnenzwembaden Amstelhoek en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Amstelhoek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, drie combibaden en twee subtropische zwembaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Amstelhoek Binnen 30 minuten rijden.

2. Veenweidebad

Mijdrecht ± 6 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Het Veenweidebad in Mijdrecht beschikt over twee grote zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x17 meter en een doelgroepenbad van 16x10 meter. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over extra faciliteiten voor senioren en kinderen, zoals een tillift en een mindervalide toilet. Daarnaast is er een recreatiebad met een grote glijbaan, een peuterbad en een stroomversnelling, en zijn er twee whirlpools.

3. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Buitenzwembad ± 7 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

4. Zwembad De Meerkamp

Amstelveen Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

6. Het Sporthuis Abcoude

Abcoude ± 14 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Het Sporthuis Abcoude heeft een 25 meter van 6 banen. Na het zwemmen kan je ontspannen in het bubbelbad. Het zwembad is open voor baanzwemmen, diverse sportactiviteiten en recreatiefzwemmen.

7. 't Kikkerfort

Breukelen Subtropisch Zwembad ± 16 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad 't Kikkerfort in Breukelen heeft een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling en een wedstrijdbad van 12,5 x 25 meter.

8. Zwembad Bijlmer

Amsterdam ± 16 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Het Bijlmer Sportcentrum beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter met zes banen, een doelgroepenbad en een peuterbad. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een whirlpool en stoombad voor ontspanning. Er is ook een glijbaan en diverse speelelementen voor kinderen van alle leeftijden.

9. De Mirandabad

Amsterdam Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Het De Mirandabad biedt zwemplezier voor jong en oud. Naast het golfslagbad zijn er ook wellnessfaciliteiten en een squashbaan. Het 50 meter buitenbad is momenteel gesloten voor herbouw en verduurzaming.

10. De Sporthoeve

Badhoevedorp ± 17 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

12. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn ± 18 KM vanaf Amstelhoek vogelvlucht afstand

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.