Zwembaden Anna Paulowna en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Anna Paulowna, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vijf buitenbaden en één combibad. De andere acht zwembaden liggen wat verder weg.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Anna Paulowna Binnen 30 minuten rijden.

1. Den Krieck

Breezand Binnenzwembad ± 4 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad Den Krieck in het centrum van Breezand beschikt over een 25 meter bad, instructiebad en peuterbadje. Het grote bad wordt verwarmd van 28 tot 30 graden.

2. Zwembad Wieringerwaard

Wieringerwaard Buitenzwembad ± 6 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad Wieringerwaard, gelegen aan de Populierenlaan, is een historisch bad dat sinds 1938 bestaat. Het natuurlijke water, opgepompt uit een eigen bron, biedt een unieke zwemervaring. Rondom het bad ligt een uitnodigende ligweide die uitstekend geschikt is om te zonnen of te ontspannen na het zwemmen.

5. Aquacentrum Den Helder

Den Helder Binnenzwembad Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Het Heersdiep in Den Helder biedt diverse binnen- en buitenbaden, een duiktoren en een uitgebreid programma-aanbod met diverse activiteiten. Rondom het gebouw is een mooie ligweide met zon- en schaduwplekken en diverse speelattributen zoals een airtrampoline.

8. Zwembad de Veersloot

Dirkshorn Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad De Veersloot in Dirkshorn biedt al meer dan 50 jaar zwemplezier met twee verwarmde baden, waarvan het diepe bad een glijbaan heeft. Het peuterbad is perfect voor de allerkleinsten en er is volop speelplezier.

9. Zwembad De Terp

Wieringerwerf Binnenzwembad ± 18 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.

10. De Rijd

Nieuwe Niedorp Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

In buitenzwembad De Rijd beleef je een dag vol plezier voor jong en oud. Onze baden worden heerlijk verwarmd door zonne-energie, zodat je altijd comfortabel kunt zwemmen. Ontdek het diepste bad in de regio, met bijna 4 meter diepte en 2 duikplanken voor de echte durfallen. Voor de kleintjes is er een peuterbad met vrolijke speelelementen. Daarnaast hebben we een 25 meter lang instructiebad met een te gekke glijbaan. Geniet van onze ruime ligweide met speeltoestellen.

11. Maarten van der Weijdenbad

Warmenhuizen Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Het Maarten van der Weijdenbad is een buitenzwembad dat al ruim 45 jaar in de zomermaanden zwemplezier biedt. Er zijn maar liefst twee verwarmde baden te vinden. Via de bekende grote, gele glijbaan is het heerlijk om in het diepe bad te plonzen. De allerkleinsten hebben volop speelplezier in het peuterbad. Ook zijn er meerdere lig- en zonneweides om even lekker te zonnen of bij te praten. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met de verschillende speelvoorzieningen.

12. Zwembad Waarland

Waarland Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad Waarland beschikt over een groot 50 meter natuurbad met 2 duikplanken, een suisbuis van 50 meter en een grote opblaasspin in het water. Daarnaast heeft het zwembad een 25 meter verwarmd chloorbad met een ondiep gedeelte voor kinderen en een diep gedeelte voor gevorderde zwemmers. Er is ook een pierebad voor de allerkleinsten. Het zwembad heeft een grote speel- en zonneweide met speeltoestellen en een springkussen.

Zwembaden bij Anna Paulowna Tussen 30 minuten en een uur rijden.

15. Zwembad de Spetter

Abbekerk Buitenzwembad ± 26 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad De Spetter in Abbekerk is een verwarmd buitenzwembad met een 25 meter bad voor zwemlessen, banen zwemmen en recreatief gebruik. Het recreatiebad heeft een spuitelement, een kleine glijbaan en een nieuwe spectaculaire grote glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een verwarmd peuterbad.

19. Zwembad de Bever

Sint Pancras Buitenzwembad ± 30 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad de Bever in Sint Pancras heeft drie verschillende baden, twee glijbanen, een duikplank en speelattributen voor in en buiten het water. Er is zelfs een strandje om op te spelen en op het grote grasveld kun je voetballen of loungen op een ligbed.

20. EuroParcs IJsselmeer

Medemblik Binnenzwembad ± 30 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

EuroParcs IJsselmeer beschikt over een verwarmd binnenzwembad met een 50 meter lange glijbaan en een baby/peuterbad. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad aanwezig.