Binnenzwembaden Anna Paulowna en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Anna Paulowna, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden en één combibad. De andere vijf binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Anna Paulowna Binnen 30 minuten rijden.

1. Den Krieck

Breezand ± 4 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad Den Krieck in het centrum van Breezand beschikt over een 25 meter bad, instructiebad en peuterbadje. Het grote bad wordt verwarmd van 28 tot 30 graden.

4. Aquacentrum Den Helder

Den Helder Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Het Heersdiep in Den Helder biedt diverse binnen- en buitenbaden, een duiktoren en een uitgebreid programma-aanbod met diverse activiteiten. Rondom het gebouw is een mooie ligweide met zon- en schaduwplekken en diverse speelattributen zoals een airtrampoline.

7. Zwembad De Terp

Wieringerwerf ± 18 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Binnenzwembaden bij Anna Paulowna Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Zwembad Hoornse Vaart

Alkmaar Buitenzwembad ± 32 KM vanaf Anna Paulowna vogelvlucht afstand

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.