Zeestrand dichtbij Anna Paulowna

Ontdek 10 zeestranden gesorteerd op afstand vanaf Anna Paulowna. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven stranden. De andere drie zeestranden liggen wat verder weg.

Tip: In de categorie stranden vind je zowel zeestranden als zoetwater stranden.

Zeestranden in de buurt van Anna Paulowna Binnen 30 minuten rijden.

2. Callantsoog

Callantsoog Zeestrand ± 12 KM vanaf Anna Paulowna

Callantsoog is een badplaats aan de Noordzeekust in de provincie Noord-Holland. Callantsoog ligt ten zuiden van Den Helder en ten westen van Schagen.Het dorp heeft een breed strand. Er zijn enkele strandpaviljoens en het oudste naaktstrand van Nederland. Het heeft een relatief rustig strand met volop ruimte voor een verscheidenheid aan kustvogels.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 5 zwemplekken bij Callantsoog

5. Sint Maartenszee

Petten Zeestrand ± 17 KM vanaf Anna Paulowna

Sint Maartenszee is een badplaats aan de Noordzeekust in de provincie Noord-Holland en ligt tussen Callantsoog en Petten. Sint Maartenszee maakt deel uit van de gemeente Zijpe. Sint Maartenszee ligt direct achter een duinenrij ten zuiden van het Zwanenwater en heeft een breed zandstrand. Op de grens van Sint Maartenszee en Sint Maartensvlotburg ligt het natuurgebied het Wildrijk

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Sint Maartenszee

Zeestranden bij Anna Paulowna Tussen 30 minuten en een uur rijden.

9. Egmond aan Zee

Egmond aan Zee Zeestrand ± 40 KM vanaf Anna Paulowna

Vanwege een onveilige situatie door de aanwezigheid van betonblokken onder water voor de kustlijn bij Egmond Binnen, t.h.v. strandpaviljoen 't Zilverzand, wordt het afgeraden om daar te zwemmen over een afstand van 50 meter. Het strand Egmond aan Zee heeft een aantal grote opgangen: Strand Noord, Strand Zuid en hier tussenin de hoofdopgang. Daarnaast zijn er nog 3 kleinere opgangen. Op het strand zijn 8 strandpaviljoens/kiosken aanwezig. Verder zijn er 2 campings te vinden, bestaande uit wooncabines die naast elkaar tegen de duinenrij staan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 8 zwemplekken bij Egmond aan Zee