Buitenzwembaden Arcen en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden rondom Arcen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie buitenbaden en ├ę├ęn combibad. De andere acht buitenzwembaden liggen wat verder weg. Vier van de buitenzwembaden bevinden zich over de grens.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Arcen Binnen 30 minuten rijden.

4. AquaSol Kempen

Duitsland Kempen Binnenzwembad ┬▒ 26 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Het AquaSol Kempen heeft de waterwereld uitgebreid met nieuwe faciliteiten voor de hele familie. Het nieuwe binnenzwembad heeft een 25-meter sportbad, een apart trainingsbad met beweegbare bodem en een groot kinderbad met twee glijbanen. De watertemperatuur van het binnenzwembad is 28 graden. Het zoutwaterbad heeft een ontspannende werking op de huid zowel binnen als buiten. Het buitenbad heeft een familiebad met een 13 meter lange glijbaan. Het 25-meterbad is het hele jaar geopend, met een temperatuur van 23 graden. Voor kinderen is er een apart gedeelte met een ondiep bad en speeltoestellen. Het zwembad heeft ook een groot duikbad met een 1m, 3m en 5m springtoren.

Buitenzwembaden bij Arcen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

5. Camping De Heldense Bossen

Helden Binnenzwembad ┬▒ 27 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

6. Zwembad de Bercken

Reuver ┬▒ 29 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Zwembad De Bercken, gelegen in een bosrijke omgeving, is een ideale locatie voor een dag vol ontspanning en plezier. Met verwarmde zwembaden van rond de 24 graden, een waterglijbaan en een spraypark is er voor ieder wat wils. Voor de kleintjes is er een peuterhoek met een verwarmd badje. Bezoekers kunnen genieten van de ruime lig- en picknickweide, terwijl de horeca met terras zorgt voor de inwendige mens. Ook is er een speeltuin met diverse speeltoestellen en voldoende parkeergelegenheid.

8. Panoramabad Pappelsee

Duitsland Kamp-Lintfort Binnenzwembad ┬▒ 32 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Het Panoramabad Pappelsee biedt zowel binnen als buiten zwemfaciliteiten aan. Binnen zijn er twee zwembaden, waaronder een 25 meter lang sport- en plezierbad en een ander bad met een verstelbare bodem van 0 tot 1,70 meter voor de aangeboden cursussen. Buiten is er een groot zwembad met spring-, belevenis- en kinderbaden. Bij mooi weer kan de glazen voorkant van het binnenbad worden geopend en kunnen gasten genieten van de terrasvormige ligweide direct achter de panoramadeuren.

9. Laco Sportcentrum Deurne

Deurne Binnenzwembad ┬▒ 34 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Deurne biedt een binnen- en buitenbad met diverse baden, waaronder een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad. Het binnenbad heeft ook een glijbaan en sauna met stoombad. Buiten is er een peuterbassin, een wedstrijdbad en een recreatiebad met glijbaan.

10. 't Ligteveld

Neer ┬▒ 35 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Zwembad 't Ligteveld richt zich op alle leeftijden. Met een 25-meter bad en een kinderbad dat niet dieper gaat dan 1,40 meter, biedt het zwembad waterpret voor iedereen. De ruime ligweide, voorzien van voldoende schaduwrijke plekken en diverse speelattributen, is ideaal voor een dagje ontspanning.

11. De Bosberg

Swalmen ┬▒ 37 KM vanaf Arcen vogelvlucht afstand

Familiebad De Bosberg is een buitenzwembad gelegen in de bossen van Swalmen. Het zwembad heeft drie verwarmde zwembaden, waaronder een 50-meterbad en een peuterbad met waterspeeltoestellen. Het kleuterbad met glijbaan is momenteel gesloten vanwege werkzaamheden aan de nieuwe glijbaan. Naast zwemmen kunnen bezoekers genieten van de grote ligweide, speeltuin, horeca en beachvolleybalvelden.