Binnenzwembaden Barsingerhorn en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Barsingerhorn, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Barsingerhorn Binnen 30 minuten rijden.

5. Den Krieck

Breezand Binnenbad ± 15 KM vanaf Barsingerhorn

Zwembad Den Krieck in het centrum van Breezand beschikt over een 25 meter bad, instructiebad en peuterbadje. Het grote bad wordt verwarmd van 28 tot 30 graden.

6. Zwembad De Terp

Wieringerwerf Binnenbad ± 17 KM vanaf Barsingerhorn

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.

9. Zwembad Hoornse Vaart

Alkmaar Binnenbad Buitenbad ± 22 KM vanaf Barsingerhorn

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.

12. De Wijzend

Zwaag Binnenbad Buitenbad ± 26 KM vanaf Barsingerhorn

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim 50-meter wedstrijdbad van 6 banen. Er is een groot recreatiebad met een piratenschip, een 34 meter lange glijbaan en twee kleinere glijbanen. Daarnaast is er een ondiep peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen spelen in de speeltuin met kabelbaan en een airtrampoline.