Binnenzwembaden Heerhugowaard en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Heerhugowaard, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden en drie combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Heerhugowaard zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Heerhugowaard Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Alkmaar Binnen Buiten ± 7 KM vanaf Heerhugowaard vogelvlucht afstand

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.

10. De Waterhoorn

Zwembad Hoorn (Noord-Holland) Binnen ± 21 KM vanaf Heerhugowaard vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterhoorn in Hoorn heeft vier zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en recreatiebad met glijbaan en wildwaterbaan. Ook is er een apart peuterbadje en zijn er verschillende sauna's en bubbelbaden.

11. De Wijzend

Zwembad Zwaag Binnen Buiten ± 22 KM vanaf Heerhugowaard vogelvlucht afstand

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim wedstrijdbad van 50x17 meter, een recreatiebad met een piratenschip en een 34 meter lange glijbaan, en een apart peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen bezoekers ontspannen en genieten van recreatieve elementen en een airtrampoline.