Binnenzwembaden Noord-Scharwoude en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Noord-Scharwoude, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Noord-Scharwoude zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Noord-Scharwoude Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwembad Hoornse Vaart

Alkmaar Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Noord-Scharwoude

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.

10. De Wijzend

Zwaag Binnenbad Buitenbad ± 24 KM vanaf Noord-Scharwoude

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim 50-meter wedstrijdbad van 6 banen. Er is een groot recreatiebad met een piratenschip, een 34 meter lange glijbaan en twee kleinere glijbanen. Daarnaast is er een ondiep peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen spelen in de speeltuin met kabelbaan en een airtrampoline.

11. De Waterhoorn

Hoorn (Noord-Holland) Binnenbad ± 24 KM vanaf Noord-Scharwoude

Zwembad De Waterhoorn in Hoorn heeft vier zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en recreatiebad met glijbaan en wildwaterbaan. Ook is er een apart peuterbadje en zijn er verschillende sauna's en bubbelbaden.

12. De Witte Brug - zwembad & sauna

Castricum Binnenbad Wellness locatie ± 26 KM vanaf Noord-Scharwoude

Zwembad De Witte Brug staat garant voor waterpret en ontspanning voor alle leeftijden. Met meerdere baden biedt het complex een diversiteit aan zwemmogelijkheden. Het peuterbad is ideaal voor de allerkleinsten om in alle veiligheid te spelen, terwijl het wedstrijdbad de perfecte plek is voor zwemmers die hun techniek willen verbeteren of gewoon baantjes willen trekken. Voor wie na het zwemmen wil ontspannen, is er 'Sauna de Witte Brug'. Deze oase van rust biedt een saunacabine, infraroodcabine, Turks stoombad en meer, omgeven door een sfeervolle entourage. De saunatuin en relaxruimtes maken de ervaring compleet. Of je nu komt voor de sport, het spel of de ontspanning, Zwembad De Witte Brug is de plek waar je moet zijn.