Binnenzwembaden Delfzijl en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Delfzijl, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één binnenbad, een combibad en een subtropisch zwembad. De andere negen binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Delfzijl zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Delfzijl Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwem- en recreatiebad Tropiqua

Subtropisch zwembad Veendam Subtropisch Buiten ± 33 KM vanaf Delfzijl vogelvlucht afstand

Beleef het leukste uitje voor het hele gezin bij Tropiqua. Met een watertemperatuur van 32°C en een exotische omgeving waan je je in de tropen. Er is van alles te beleven voor jong en oud, met attracties zoals glijbanen, een wildwaterkreek en een peuter- en kleuterparadijs. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna, en in het restaurant kun je genieten van lekker eten en drinken. Tropiqua heeft ook een zwembad om baantjes te zwemmen.

Binnenzwembaden bij Delfzijl Tussen 30 minuten en een uur rijden.

5. Zwembad De Beemden

Zwembad Bedum Binnen Buiten ± 28 KM vanaf Delfzijl vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

7. Kardinge

Zwembad Groningen Binnen ± 30 KM vanaf Delfzijl vogelvlucht afstand

Sportcentrum Kardinge beschikt over verschillende zwembaden. Het 25 meter bad heeft 6 banen en is 15 meter breed, ideaal voor baantjes zwemmen en zwemtrainingen van verenigingen. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem die je kunt instellen van 0 tot 2,00 meter en is geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen en voor recreatief zwemmen voor de allerkleinsten. Het recreatiebad met golven is ingericht met een gezellig strandthema en heeft verschillende waterelementen, bubbelbaden, stoomcabines en een peuterbadje. Er is een glijbaan aanwezig die uitkomt op het bad, waar je ook naar buiten kunt. Buiten is een kleine zonneweide.

8. Zwembad de Parrel

Zwembad Groningen Binnen ± 34 KM vanaf Delfzijl vogelvlucht afstand

Zwembad de Parrel is een gezellig buurtzwembad met een 25-meter wedstrijdbad (28 graden) met beweegbare bodem en een klein instructiebad (30 graden) met glijbaan. Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en heeft 4 bubbelbaden waarvan je gebruik kunt maken tegen betaling.

10. Scharlakenhof

Zwembad Haren (Groningen) Binnen ± 35 KM vanaf Delfzijl vogelvlucht afstand

Bij Zwembad Scharlakenhof kunt u genieten van drie ruime zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad met vijf banen, een instructiebad voor kinderen en een uniek RVS recreatiebad van ongeveer 20x10 meter. Dit zwembad heeft een continue temperatuur van 32 graden.

11. Willem-Alexander Sportcentrum

Zwembad Groningen Binnen ± 35 KM vanaf Delfzijl vogelvlucht afstand

Het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen heeft een zwembad van 24 bij 44 meter. Naast het zwembad zijn er ook een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen te vinden. Het sportcentrum is eigendom van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.