Zeestrand dichtbij Beek (Montferland)

Ontdek 10 zeestranden gesorteerd op afstand vanaf Beek (Montferland).

Tip: In de categorie stranden vind je zowel zeestranden als zoetwater stranden.

Beek (Montferland) ligt niet echt dichtbij zee. Het dichtstbijzijnde zeestrand is meer dan een uur rijden en is ongeveer 164 km ver weg.

Zeestranden bij Beek (Montferland) Meer dan een uur rijden.

1. Zandvoort Aan Zee

Zandvoort Zeestrand ± 164 KM vanaf Beek (Montferland)

Het strand strekt zich uit over 9 kilometer en is gemiddeld 50 tot 100 meter breed. Het strand is via 45 ingangen gratis toegankelijk. Het strand grenst aan de noordkant aan de zwemlocatie Bloemendaal aan Zee. Tussen deze twee zwemlocaties ligt achter het strand nog een uitloper van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland, dat zich uitstrekt tot IJmuiden. Aan de noordkant van Zandvoort ligt het racecircuit. Meer landinwaarts liggen op korte afstand de plaatsen Bentveld, Aerdenhout en Haarlem.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 15 zwemplekken bij Zandvoort Aan Zee

6. Strand Noordpier

Velsen-Noord Zeestrand ± 166 KM vanaf Beek (Montferland)

Strand Noordpier ligt in de gemeente Velsen en is een nieuwe zwemlocatie. Het strand ligt aan de noordzijde van noordelijke pier van de haven bij IJmuiden. De gemeente Velsen is sinds twee jaar in het bezit van de Blauwe Vlag en die wappert ook op dit strand. De zwemzone van strand Noordpier is ongeveer 800 m lang.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 5 zwemplekken bij Strand Noordpier

9. Katwijk aan Zee Boulevard Zuid

Katwijk Zeestrand ± 166 KM vanaf Beek (Montferland)

De zwemwaterlocatie Katwijk-Zuid is onderdeel van het doorlopende Noordzeestrand van Scheveningen naar Katwijk en ligt ten zuiden van het Uitwateringskanaal bij Katwijk. De plaats Katwijk ligt tegen de duinen en het strand aan. De beschermde duinen van Berkheide liggen ten zuiden van de zwemwaterlocatie. Het strand is bereikbaar via de A44 en vervolgens N206 en lokale wegen.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Katwijk aan Zee Boulevard Zuid