Binnenzwembaden Beinsdorp en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Beinsdorp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vier combibaden en twee subtropische zwembaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Beinsdorp Binnen 30 minuten rijden.

1. De Estafette

Nieuw-Vennep Binnenbad Buitenbad ± 4 KM vanaf Beinsdorp

De Estafette heeft een uitgebreid aanbod aan zwemfaciliteiten zoals een wedstrijdbad, doelgroepenbad, waterspeeltuin en een diep en ondiep buitenbad. Voor ontspanning na de inspanning kunnen gasten terecht in de sauna of genieten van een zonnebanksessie.

7. Boerhaavebad

Haarlem Binnenbad Buitenbad ± 13 KM vanaf Beinsdorp

Het Boerhaavebad in Haarlem beschikt over een 25 meterbad met beweegbare bodem, een duikplank, recreatiebad, verwarmd water, bubbelbad, lange overdekte glijbaan, stroomversnelling, waterspuiters en speelelementen. Daarnaast is er een horecagelegenheid aan zowel de natte als droge kant.

8. Aqua Mundo - Park Zandvoort

Zandvoort Subtropisch zwembad ± 15 KM vanaf Beinsdorp

Het zwemparadijs Aqua Mundo biedt zwemplezier voor jong en oud in Center Parcs Park Zandvoort. Het 25-meterbad is geschikt om je conditie op peil te houden en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. In de Aqua Cinema kan je films kijken vanaf het water.

overzichtsfoto-en-familieglijbaan

9. Zwembad BinnenZee

Noordwijk Binnenbad ± 15 KM vanaf Beinsdorp

Bezoekers van zwembad BinnenZee kunnen genieten van een 25 meter lang wedstrijdbad, een recreatiebad met een beweegbare bodem en een apart baby/peuterbad met speelelementen. Voor extra plezier is er een glijbaan en tijdens het recreatief zwemmen is de lage duikplank open. Ontspanning vindt men in de whirlpool en in de zomer op de ligweide. Op mooie dagen kunnen kinderen lekker spelen in de waterspeeltuin. De accommodatie is bovendien rolstoelvriendelijk, met een gelijkvloerse opzet en een lift naar de tribune.

10. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Beinsdorp

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

11. Zwembad Poelmeer

Oegstgeest Binnenbad ± 18 KM vanaf Beinsdorp

Zwembad Poelmeer in Oegstgeest beschikt over drie zwembaden, een apart baby- en peuterbad, Turks stoombad, whirlpool en jetstreams. Daarnaast is er een grote ligweide met buitenterras en speeltuin en uitgebreide horeca.

12. De Sporthoeve

Badhoevedorp Binnenbad ± 18 KM vanaf Beinsdorp

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.