Zwembaden en zwemplekken dichtbij Bingelrade

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Bingelrade.

Binnen 30 minuten auto rijden

Op de Berg

± 4 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

De Bronspot

± 4 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Laco Sportcentrum Glanerbrook

± 9 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

De Haamen

± 12 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Sportlandgoed De Haamen beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een 25 meter zwembad met een instructie-/therapiebad.

Zwemcentrum In de Bende

± 12 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

De Joffer

± 13 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Steinerbos

± 14 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

Sportplaza het Anker

± 15 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Zwembad Geulle

± 19 KM vanaf Bingelrade vogelvlucht afstand

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.