Zwembaden in en rondom Brunssum

Zwembaden in de buurt van Brunssum. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Op de Berg

± 4 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

De Joffer

± 9 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Laco Sportcentrum Glanerbrook

± 13 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

De Haamen

± 14 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Sportlandgoed De Haamen beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een 25 meter zwembad met een instructie-/therapiebad.

D'r Pool

± 14 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Steinerbos

± 18 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

Sportplaza het Anker

± 20 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.