Recreatieplassen en zwemplassen Bornerbroek en omgeving

Ontdek 10 recreatieplassen dichtbij Bornerbroek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen recreatieplassen. Eén recreatieplas ligt er in Bornerbroek zelf.

Recreatieplassen in de buurt van Bornerbroek Binnen 30 minuten rijden.

2. Het Lageveld

Wierden Recreatieplas ± 12 KM vanaf Bornerbroek

Recreatieplas het Lageveld is in twee fasen aangelegd: de surfvijver is ontstaan door de zandzuiger die gebruikt werd bij zandwinning. De rest van de plas, de zwemvijver en kleutervijver, is uitgegraven. Het zwemgedeelte is maximaal 1,80 meter diep en in het speciaal voor kinderen ingerichte deel is de waterdiepte maximaal 0,8 meter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Het Lageveld

4. Camping De Poppe

Markelo Alleen voor leden of gasten ± 19 KM vanaf Bornerbroek

In het Recreatiepark De Poppe bij Markelo in de provincie Overijssel ligt het zwemwater De Poppe. Het is een kleine gegraven zwemplas, die alleen voor campinggasten toegankelijk is. Het park ligt in het buitengebied aan de noordwestzijde van Markelo. Het strand van De Poppe ligt aan de noordzijde van de plas. Er staan verschillende speeltoestellen en er is een groot springkussen. Langs het water liggen surfplanken en er is een vlot op het water aanwezig. Er zijn twee ballenlijnen in het water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Camping De Poppe

Recreatieplassen bij Bornerbroek Tussen 30 minuten en een uur rijden.