Zwemmen Breskens en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Breskens, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, één buitenbad, zes zeestranden en een recreatieplas. De andere tien zwemplekken liggen wat verder weg. Eén zwemplek ligt er over de grens en drie liggen er in Breskens zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Breskens Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

10. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenbad ± 21 KM vanaf Breskens

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

Zwemmen bij Breskens Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Vlissingen Nolle Badstrand

Vlissingen Zeestrand ± 8 KM vanaf Breskens

Het Nolle Badstrand in Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en vormt de zuidwestelijke rand van de stad Vlissingen. De locatie bestaat uit twee delen, ten zuidwesten van de boulevard van Vlissingen ligt het Badstrand en direct achter het Nollebos ligt het Nollestrand. Beide delen wordt beschouwd als onderdeel van Nolle badstrand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Vlissingen Nolle Badstrand

13. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 12 KM vanaf Breskens

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

17. Stelleplas

Heinkenszand Buitenbad ± 25 KM vanaf Breskens

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.

18. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist Binnenbad ± 27 KM vanaf Breskens

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.