Zwemmen Brouwershaven en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Brouwershaven, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, één subtropisch zwembad, een waterspeeltuin, negen zeestranden, drie stranden, twee open water zwemplekken en twee recreatieplassen. Twee zwemplekken liggen er in Brouwershaven zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Brouwershaven Binnen 30 minuten rijden.

7. De Punt

Ouddorp Strandje ± 8 KM vanaf Brouwershaven

De Punt Badstrand ligt aan het Grevelingenmeer op Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied. De locatie wordt fysiek gescheiden door strekdammen rond de zwemwaterlocatie. Het is een zoutwaterlocatie maar kent geen getijdeninvloed. Feitelijk bestaat het zwemstrand uit twee afzonderlijke stranden, gescheiden door een gedeelte waar wordt gesurft en gezeild.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij De Punt

8. West Nieuwland

Ouddorp Zeestrand ± 10 KM vanaf Brouwershaven

Zwemlocatie ‘Goedereede, ’t Gorsje’ is een van de stranden in de gemeente Goedereede (Provincie Zuid-Holland). De lezers van het Algemeen Dagblad hebben in 2007 Ouddorp uitgeroepen tot beste badplaats van Nederland. Mede vanwege de vele kilometers strand rondom Ouddorp. Zwemlocatie ’t Gorsje is ook een van deze stranden. Het strandgedeelte van ’t Gorsje ligt tussen kilometerpaal 19.00 en 20.00. Op circa 3 km ten zuiden van ’t Gorsje ligt zwemlocatie Brouwersdam, ten noorden van de zwemlocatie zijn diverse strandopgangen, zoals het Vrijheidsduinpad en strandopgang De Vuurtoren.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij West Nieuwland

11. Strandpark de Zeeuwse Kust

Noordwelle Binnenbad ± 10 KM vanaf Brouwershaven

Het overdekte zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een groot waterspeelschip voor kinderen. De waterspeeltuin heeft rubberen vloeren en biedt glijbanen, waterdouches en een grote emmer die omkiept voor een golf water.

19. Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder Waterspeeltuin ± 22 KM vanaf Brouwershaven

In Deltapark Neeltje Jans zijn er verschillende Water & Fun attracties, waaronder de Aquasplash en de Waterspeelplaats. Beide attracties bieden verkoeling op warme dagen en zijn open vanaf half mei tot oktober. Daarnaast is er een Waterglijbaan waar jong en oud plezier aan kunnen beleven. Voor wie van een stormachtige ervaring houdt, is er de Orkaanmachine. De speeltuinen bieden speelplezier voor alle leeftijden.