Binnenzwembaden Brouwershaven en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Brouwershaven, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden en één subtropisch zwembad. De andere negen binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Brouwershaven Binnen 30 minuten rijden.

3. Strandpark de Zeeuwse Kust

Noordwelle Binnenbad ± 10 KM vanaf Brouwershaven

Het overdekte zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een groot waterspeelschip voor kinderen. De waterspeeltuin heeft rubberen vloeren en biedt glijbanen, waterdouches en een grote emmer die omkiept voor een golf water.

Binnenzwembaden bij Brouwershaven Tussen 30 minuten en een uur rijden.

6. De Staver

Sommelsdijk Binnenbad ± 22 KM vanaf Brouwershaven

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van 25 meter, een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Ideaal voor recreatief, educatief en sportief zwemmen.

8. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 31 KM vanaf Brouwershaven

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

10. Sportcomplex Dukdalf

Brielle Binnenbad ± 33 KM vanaf Brouwershaven

Zwembad Dukdalf beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een instructiebad, peuterbad, 25 meter wedstrijdbad en whirlpool. Op woensdag en donderdag wordt het water extra verwarmd tot minimaal 30 graden Celsius.

11. De Bloesem

Kapelle Binnenbad ± 36 KM vanaf Brouwershaven

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

12. Sportcentrum De Rozenburcht

Rozenburg (Rotterdam) Binnenbad ± 39 KM vanaf Brouwershaven

Sportcentrum De Rozenburcht biedt een veelzijdig zwembad waar zowel fanatieke zwemmers als beginners hun hart kunnen ophalen. Het wedstrijdbad is ideaal voor baantjes zwemmen, terwijl het doelgroepenbad geschikt is voor leszwemmen en aquasportlessen. Bovendien is het zwembad rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van de faciliteiten kan genieten.