Zwembaden en zwemplekken dichtbij Den Andel

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Den Andel.

strand zoutkamp

± 20 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

strand zoutkamp in onderzoek

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Faciliteiten onbekend

Binnen 30 minuten auto rijden

De Breede

± 3 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad De Breede in Breede, nabij Warffum, heeft twee verwarmde baden: een recreatief wedstrijdbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is opgedeeld in drie delen en heeft een springkuil en startblokken. Het peuterbad heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen. Rondom de baden is er een speel- en zonneweide met sportvelden en een kiosk waar snacks en drankjes verkrijgbaar zijn.

De Hoge Vier

± 9 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

De Marne

± 13 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Middelstum

± 13 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad De Beemden

± 14 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

De Dinge

± 16 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad De Dinge, gelegen tussen Uithuizen en Uithuizermeeden, beschikt over drie zwembaden met een minimale temperatuur van 22,5° Celcius. Het wedstrijdbassin heeft vijf banen en is 25 meter lang, met een hoge en lage duikplank. Het recreatie-bassin is verwarmd en heeft een aflopende bodem van 40 cm naar 140 cm, met een 40 meter lange waterglijbaan en twee kleine waterglijbanen. Het peuter/kleuterbad is afgeschermd en heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen.

Willem-Alexander Sportcentrum

± 22 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen heeft een zwembad van 24 bij 44 meter. Naast het zwembad zijn er ook een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen te vinden. Het sportcentrum is eigendom van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.

Zwembad de Parrel

± 23 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad de Parrel is een gezellig buurtzwembad met een 25-meter wedstrijdbad (28 graden) met beweegbare bodem en een klein instructiebad (30 graden) met glijbaan. Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en heeft 4 bubbelbaden waarvan je gebruik kunt maken tegen betaling.

Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

Electra

± 18 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

K.P. Zijlbad

± 22 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Het zoutwaterbad in Loppersum is een uniek openluchtzwembad met zoutwater dat uit een diepe bron wordt opgepompt. Het water is rijk aan magnesium en biedt diverse faciliteiten aan voor jong en oud, zoals een glijbaan, duikplanken en speelmaterialen voor in het water. Na het zwemmen kun je genieten van de zon op de dijken of volleyballen op het recreatieveld.

Zwemcentrum Zuidhorn

± 22 KM vanaf Den Andel vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.