Zwemmen Elshout en omgeving

Ontdek 6 zwembaden en 14 natuurzwemplekken dichtbij Elshout, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie buitenbaden, twee binnenbaden, één combibad, acht open water zwemplekken, vijf recreatieplassen en een strandje.

Zwemmen in de buurt van Elshout Binnen 30 minuten rijden.

4. Olympia Bad

Waalwijk Binnenbad ± 5 KM vanaf Elshout

Zwembad Olympia heeft drie verschillende baden. Het wedstrijdbad is 25 meter lang met zes banen en heeft een temperatuur van 27,5 graden. Het doelgroepenbad heeft een beweegbare bodem en een temperatuur van 29,5 graden. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 31,5 graden en beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, waterparaplu, verschillende streams en een whirpool. Beide baden zijn toegankelijk met een mindervalidetrap en op verzoek een te plaatsen tillift.

6. Heygrave

Vlijmen Binnenbad ± 6 KM vanaf Elshout

Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met warm water. Er zijn mogelijkheden voor banenzwemmen, baby- en peuterzwemles, bewust bewegen en zwemles voor volwassenen.

14. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 13 KM vanaf Elshout

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

18. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 13 KM vanaf Elshout

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.