Zwembaden en zwemplekken dichtbij Gelselaar

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Gelselaar.

Binnen 30 minuten auto rijden

Hambroekplas

± 8 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Ten oosten van Borculo ligt zwemwater Hambroekplas . Dit recreatiegebied ligt tussen de beken de Berkel, de Berkel door Borculo en de Leerinkbeek.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Drijflijn Speelweide

Sporthal 't Timpke

± 8 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Het Galgenveld

± 9 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Zwembad 't Spilbroek

± 9 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Zwembad 't Spilbroek in Neede heeft drie baden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen. Het recreatiebad heeft een glijbaan, stroomversnelling en verschillende waterspuiters. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met fontein en speelgoed. Het zwembad heeft ook een sauna en bubbelbad.

Zwem- en sportcentrum De Beemd

± 12 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Zwem- en sportcentrum De Beemd beschikt over uitgebreide zwembadfaciliteiten, waaronder een peuterbad en aangepaste sportmogelijkheden. Er is een wedstrijdbad van 25 x 15 m met een beweegbare bodem, een recreatiebad vol attracties, een indrukwekkende waterglijbaan van 35 m, draaikolk, waterval, waterparaplu, massagestralen en een whirlpool. Daarnaast kun je van binnen naar buiten zwemmen (let op: het buitenbad is gesloten in december, januari en februari en bij een temperatuur onder de 5 graden). Geniet in de zomer van de zonneweide met een springmatras en nog veel meer.

Zwembad 't Vinkennest

± 14 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad 't Vinkennest in Eibergen beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbad. Het 30 meterbad is verwarmd tot wel 24°C en heeft twee duikplanken. Op de ruime ligweide kan je genieten van de zon en er zijn diverse speeltoestellen aanwezig. In de gezellige horeca kan je terecht voor lekkere snacks en drankjes.

Zwembad De Meene te Ruurlo

± 14 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Zwembad de Meene biedt een diep bad, recreatief bad en peuterbad met uitgebreid toezicht en ruime kleedkamers en douches. De grootste attractie is de dubbele wedstrijdglijbaan met tijdwaarneming. Deze glijbaan is met zijn 11 meter hoogte en 65 meter lengte, uniek in zijn soort. Het zwembad heeft ook een plaza voor eten en drinken, beachvelden en speeltoestellen voor sportief genieten.In dit zwembad wordt zout (verzadigd pekel) gebruikt voor desinfectie.

De Wilder

± 18 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Zwembad De Wilder in Haaksbergen is een subtropisch zwemparadijs met een groot recreatiebad, bubbelbaden en glijbanen. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en biedt verschillende activiteiten voor alle doelgroepen. De royale ligweide biedt verschillende speelvoorzieningen en er is horeca aanwezig.

Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer

± 18 KM vanaf Gelselaar vogelvlucht afstand

Vakantiepark Bergsehaak heeft zowel een binnen- als buitenzwembad met een zonneterras. Het binnenzwembad heeft een diepte van 1,40 meter en er zijn peuter- en kleuterbaden met speelelementen.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.