Zwemmen Goingarijp (Goaiïngaryp) en omgeving

Ontdek 8 zwembaden en 12 natuurzwemplekken dichtbij Goingarijp (Goaiïngaryp), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, twee buitenbaden, één subtropisch zwembad, zeven recreatieplassen, drie stranden en twee open water zwemplekken.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Goingarijp (Goaiïngaryp) Binnen 30 minuten rijden.

4. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 7 KM vanaf Goingarijp

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

5. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 8 KM vanaf Goingarijp

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

13. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 20 KM vanaf Goingarijp

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.

16. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 22 KM vanaf Goingarijp

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.