Zwembaden Lemmer (De Lemmer) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Lemmer, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vier buitenbaden, één subtropisch zwembad en een combibad. De andere zeven zwembaden liggen wat verder weg. Eén zwembad ligt er in Lemmer zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie Binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Lemmer (De Lemmer) Binnen 30 minuten rijden.

2. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 10 KM vanaf Lemmer

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

3. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 18 KM vanaf Lemmer

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

4. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Lemmer

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

5. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 22 KM vanaf Lemmer

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

9. Zwembad 't Bun

Urk Binnenbad ± 28 KM vanaf Lemmer

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.

10. Zwembad Blokzijl

Blokzijl Buitenbad ± 29 KM vanaf Lemmer

Het verwarmde openluchtzwembad van Zwembad Blokzijl biedt twee baden voor jong en oud. Omringd door bomen en een grote zonneweide is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon. Na een verkwikkende duik in het zwembad kun je genieten van een verfrissend drankje in de gezellige horecagelegenheid.

11. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 36 KM vanaf Lemmer

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.

13. De Abelen

Swifterbant Buitenbad ± 41 KM vanaf Lemmer

Zwembad De Abelen in Swifterbant biedt ontspanning en recreatie voor jong en oud. Het buitenzwembad heeft een wedstrijdbad waar je baantjes kunt zwemmen en een instructiebad voor jong en oud. Leg je handdoekje neer op de zonnige ligweide en voel je even helemaal op vakantie.

Zwembaden bij Lemmer (De Lemmer) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

18. Openluchtzwembad De Dobbe

Noordwolde (Fryslân) Buitenbad ± 38 KM vanaf Lemmer

Openluchtzwembad De Dobbe in Noordwolde heeft verschillende baden, waaronder een 50-meterbad en peuter- en kleuterbaden. Verder zijn er een familie glijbaan, twee springplanken een een luie trap. Het zwemwater wordt verwarmd tot 22°C en het zwembad ligt midden in een prachtig recreatiegebied. Ontspannen en spelen kan op de ligweide met airtrampoline.

19. Sportcomplex De Waterwyck

Steenwijk Binnenbad ± 38 KM vanaf Lemmer

De Waterwyck heeft een 25 meter wedstrijdbad en een recreatiebad, inclusief whirlpool, bruisbanken en een waterpaddenstoel. Voor de jongste bezoekers is er een peuterbad met de nodige voorzieningen. Daarnaast is er een 40 meter lange glijbaan en een nieuwe wellnesshoek met kruiden-bubbelbaden en infraroodcabines.

20. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 39 KM vanaf Lemmer

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.