Zwemmen Haskerhorne (Haskerhoarne) en omgeving

Ontdek 6 zwembaden en 14 natuurzwemplekken dichtbij Haskerhorne (Haskerhoarne), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, één subtropisch zwembad, een buitenbad, negen recreatieplassen, drie stranden en twee open water zwemplekken.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Haskerhorne (Haskerhoarne) Binnen 30 minuten rijden.

1. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 3 KM vanaf Haskerhorne

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

5. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 7 KM vanaf Haskerhorne

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

14. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 18 KM vanaf Haskerhorne

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.